FOTO by Inbstagram @primark

Dom

Friends pidžame i dekice su sve što nam treba za movie night s BFF!

Krešimir Šustić 16. listopada 2020.

Oživite Rachel i Monicu uz neodoljive artikle koje smo pronašli

Hladno i kišovito vrijeme koje nam je došlo zajedno s jesenskom sezonom u nama budi neopisivo veliku želju da što više vremena provodimo u toplini naših domova.

Zbog trenutne situacije s koronavirusom nemamo prilike izlaziti kao što smo nekada i samim time najčešće boravimo u udobnosti vlastitih životnih prostora.

£49.99

Kako ne bismo svaki dan provodili u osami uz TV i junk food, svako malo pozivamo najdraže osobe na razna druženja i malene privatne zabave po našem guštu.

Jedna od takvih je i pidžama party za koju nam je potreban maraton filmova ili serija, dobra hrana, omiljeno piće, nekoliko najbližih ljudi i atraktivan model pidžame.

Srećom, Primark je u svoju novu kolekciju uvrstio neodoljivi primjerak s motivima planetarno popularnog showa “Friends” koji je u 90-im godinama prošlog stoljeća dominirao tv ekranima.

£49.99

Super udoban dizajn idealan je da s BFF provedete noć za pamćenje uz Netflix i modele pidžama u stilu simpatičnih cimerica Rachel i Monice.

£16.99

Kao ekstra dodatak, pronašli smo i dvije neodoljive dekice uz koje niske temperature neće imati šansu, a cijela večer će biti začinjena prijateljskim štihom.