Dekor

Friends kuglice za bor oduševit će istinske znalce serije “Prijatelji”!

Antonija Andabak 26. listopada 2020.

Zabavne kuglice za bor izazvat će veliko zanimanje pravih poznavatelja svih Friends epizoda!

Pripreme za Božić svake godine počinju sve ranije i ranije, a taj dojam pospješuju mnogi modni portali koji su naveliko počeli objavljivati novitete koje obogaćuju asortiman raznih trgovina za uređenje doma!

Nerijetko, u potrazi za originalnim ukrasima, inspiraciju tražimo na stranim web shopovima, a ovoga puta, uspjeli smo pronaći nešto što ćete moći izraditi i sami!

Na web shopu Etsy pojavile su se fancy kuglice za bor koje će oduševiti one osobe koje su pogledale minimalno deset puta sve epizode humorističnog serijala “Prijatelji” i kojima isti nisu niti dan danas dosadi kada se, uostalom, opet repriziraju!

Na velikim, bijelim, presijavajućim kuglicama, tiskanim slovima u “Friends” fontu ispisane su jedne od najpoznatijih “provala” glavnih likova prema kojima su postali prepoznatljivi.

Primjerice, na jednoj je kuglici tiskan Joeyjev glavni ulet svim djevojkama s: “How you doin‘?” , dok je na drugoj ispisan: “Unagi“, poznata Rossova definicija stanja svjesnosti koju su Rachel i Phoebe uspješno pobile.

Takvih primjeraka ima još 16, ne uključujući klasične božićne natpise, a znanje o ovoj kultnoj humorističnoj seriji možete testirati svaki put kada vam dođu gosti, osobito oni koji tvrde da bez greške rješavaju sve testove o poznavanju “Prijatelja”!

S obzirom na to da Etsy ne šalje dostavu u Hrvatsku, ne preostaje vam ništa drugo nego sami napraviti jednostavne bijele kuglice sa zabavnim natpisima! Krenite čim prije, a svaka nova ideja o natpisu, itekako je dobrodošla!