FOTO by Booking

Film

Friends fanovi – provedite noć u stanu “Prijatelja”

Mia Vodopija 18. svibnja 2021.

Možete provesti noć u stanu gdje su "Prijatelji" snimani!

Imamo odličnu vijest za sve fanove legendarnih “Prijatelja”! Nakon što je objavljen datum premijere nove epizode megapopularne serije, 27. svibnja, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo! Možete provesti noć u stanu u kojem su “Prijatelji” snimani!

Njihov njujorški stan je predmet interesiranja, koje je iz dana u dan sve veće. Boravak u legendarnom stanu će vas koštati 19,94 dolara za jednu noć.

S obzirom na to da se u snimanju raznih serija rijetko koriste pravi stanovi i kuće, hotel “The Friends Experience”, smješten u ulici 130 East 23rd Street u New Yorku, zapravo je izložba puna rekvizita.

Kolekciju čine originalni predmeti, što znači da će najsretniji turisti imati jedinstvenu priliku da provire kroz čuvena ljubičasta vrata, isprobaju Chandlerovu fotelju, odigraju partiju stolnog nogometa ili isprobaju neki od kostima korištenih u seriji.

Moći ćete posjetiti i ostale lokacije serije, poput Chandlerovog i Joeyevog stana i omiljenog im kafića „Central Perk“.

Posebna večera organizirana za posjetitelje je u večernjim satima, a jutro je rezervirano za kavu i kroasane s pogledom na Central park, gdje se ekipa “Prijatelja” uvijek okupljala.

Vrhunac boravka je definitivno obilazak seta s fotografom, koji će vam pomoći u stvaranju uspomena na sve legendarne trenutke koji su definirali jednu od najpopularnijih televizijskih serija.

Rezervacije za ovaj unikatni event otvaraju se 21. svibnja u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu, a možete ih ‘zgrabiti’ po principu najbržeg prsta, što će vam omogućiti dva noćenja.

Serija “Prijatelji” prvi put je emitirana 1994. godine, a završila je jedno čitavo magično desetljeće kasnije, 2004. godine.