Modni dodaci

Freywille – ponuda za koju je vrijedilo štedjeti!

Viktoria Mikulić 21. siječnja 2017.

Sezoni  sniženja pridružio se i luksuzni brend FREYWILLE. Limitirana, ali iznimno atraktivna ponuda razveselit će sve koji si dugo žele vječni komad nakita nosiv iz sezone u sezonu. Do kraja siječnja, odabrani FREYWILLE primjerci ekskluzivno su dostupni po 30% nižim cijenama na web stranici  shop. FREYWILLE.com. Predstavljamo naš izbor iz najljepših FREYWILLE kolekcija koje oduševljavaju […]

Sezoni  sniženja pridružio se i luksuzni brend FREYWILLE. Limitirana, ali iznimno atraktivna ponuda razveselit će sve koji si dugo žele vječni komad nakita nosiv iz sezone u sezonu. Do kraja siječnja, odabrani FREYWILLE primjerci ekskluzivno su dostupni po 30% nižim cijenama na web stranici  shop. FREYWILLE.com. Predstavljamo naš izbor iz najljepših FREYWILLE kolekcija koje oduševljavaju kao upečatljiv modni začin uz gotovo svaki dnevni i večernji outfit.

 

Decentan dizajn Adele Bloch-Bauer u bijeloj verziji nadahnut je istoimenom Klimtovom slikom.  Razigrane, secesijske linije sinkopiranog ritma isprepliću se preko crne i narančaste podloge. Minimalizam i elegantna klasika koji su nosivi u svakoj prilici. Još jedan dizajn iz kolekcije Hommage, a Gustav Klimt privlači harmoničnom kombinacijom snažnijih boja. Radi se o setu Hope uronjenom u ljubičasti sjaj s porukom nade, ukrašen raznobojnim otočićima i spiralnim cvjetnim nizovima.

 

Kao stvoren za romantične i tajanstvene kombinacije tu je profinjeni set Swan Lake iz kolekcije Passionate Russia. Gradacija ružičastih tonova  stvara raskošnu kompoziciju s crnim i tamnocrvenim nijansama . Iz iste kolekcije , po prvi puta u Hrvatskoj,  dostupan je i dizajn Glorious Firebird. Njegovi   jarko crveni motivi oživljavaju čaroban svijet mašte iz ruskih bajki.

 

Nije važno preferirate li ekskluzivne komade nakita  ili samo o njima volite sanjariti,  inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima  koji dolaze u znatno povoljnijim cijenama.  Ako želite isprobati ili saznati više informacija o FREYWILLE nakitu, svakako posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 .