Promo

Freywille nakit u nevjerojatnim kombinacijama blagdanskih boja

PR 03. prosinca 2019.

Pletivo i nakit za savršeni zimski styling

Već nas je obuzela ljepota adventskog slavlja, ali i radost blagdanskog darivanja. Šetnje nikada nisu bile ljepše : parkovi i ulice svjetlucaju poput bajkovitih prizora, iz svakog kuta nas mami miris cimeta, kuhanog vina , slatkiša i borova, a lampice i božićni ukrasi, nikad nisu bili raskošniji.

Mi smo se zaputili u prelijepi Varaždin i provjerili kako se , ovaj kulturni i povijesni biser, pripremio za adventsko slavlje. Priznajemo da smo ostali bez daha i posve se oduševili novim varaždinskim ruhom, te nas se posebno dojmio glavni gradski trg – Bijeli Korzo.

U šetnji Varaždinom, pridružila nam se naša draga Ana Bacinger, te otkrila kako je već kupila sve poklone kako bi izbjegla gužve pred sam Božić, no nas je zanimalo i koje zimske trendove najavljuje za ovu godinu.

Dolaskom hladnijih dana posebno mjesto u street style kombinacijama zauzima pletivo, kaže Ana. Nekako mi se čini da je to možda i jedan od glavnih razloga zašto volim zimu, nastavlja sa smiješkom. Ove godine uz moje najdraže oversized modele džempera ukrašenih pletenicama, nezaobilazni su mekani i čupavi kardigani živopisnih boja.

Uz ove bogate, voluminozne teksture, savršeno pristaju tamne traperice i ugodne, tople gležnjače.

No, kakvo bi to bilo blagdansko doba, ako i sebi ne bi dali malo oduška te se poigrali upečatljivim modnim dodacima. Zima je savršeno godišnje doba za velike komade nakita , a moj izbor su FREYWILLE narukvice koje odišu elegancijom te pouzdano popravljaju raspoloženje umjetničkim motivima u nevjerojatnim kombinacijama boja.

Za one koji naginju minimalizmu, savršen odabir su FREYWILLE monokromatske narukvice ili kolekcija Hommage a Gustav Klimt prepoznatljiva po harmoniji secesijskih motiva u zlatnim i crnim tonovima.

No, moram priznati da je meni najljepše kod FREYWILLE nakita što se ističe originalnim dizajnom i beskonačnim spektrom jakih tonova koji se neobjašnjivo dobro slažu međusobno, ali i sa svim odjevnim kombinacijama.

Dakle, za sjajan zimski styling zaista nije potrebno mnogo truda. Uz jednostavni džemper i traperice, nabacite cool komad nakita, crveni ruž za usne, veliki osmijeh i spremni ste!

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.