FREYWILLE LE SPHINX: čaroban mirisni dragulj za nju i njega!

Viktoria Šafranić 13. lipnja 2017.

Slavni bečki brend FREYWILLE lansirao je zavodljivu mirisnu kompoziciju osvježavajućih nota, savršenu za predstojeće ljetne dane

Le Sphinx je posebna toaletna voda namijenjena i ženama i muškarcima. Nova luksuzna kreacija satkana je u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu, a čarobne esencije vrhunska su sinteza najviše kvalitete obrade dragocjenih sastojaka te neodoljive, mirisne nostalgije.

Energizirajući buket aroma otvaraju kalabrijski bergamot, mandarina i sicilijanski limun uz zagrljaj kraljevskog kardamoma. Osvježavajući koktel uvod je u nezaboravnu šetnju Provansom, beskrajnim poljima lavande koja se u srcu parfema spajaju s osnažujućim notama mate čaja i trpkim dodirom južnoameričke kadulje. Sentimentalno putovanje završava uz aromatičan cedar, bijeli mošus i topao jantar.

FREYWILLE Le Sphinx je pravi mirisni dragulj zamišljen kao postojan čuvar romantičnih sjećanja, očekivanja i nade. Posebnu pažnju FREYWILLE je posvetio razvoju i dizajnu ekskluzivnog parfemskog pakiranja: otmjena i klasična crna kutija u kombinaciji s decentnom, dekorativnom vrpcom odiše minimalizmom i profinjenošću. U Hrvatskoj su svi FREYWILLE parfemi dostupni u njihovom butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.

FREYWILLE Eau de Toilette Le Sphinx, 100 ml, MPC 1.080,00kn