Franku Batelić nakon savršenog ljeta čekaju muke!

Viktoria Šafranić 22. kolovoza 2018.

Ni manje ni više nego one studenske...poznato vam je?

Za Franku Batelić ovo je bila itekako posebna godina. Osim što je u svibnju nastupila na svjetski poznatom festivalu zabavne glazbe Eurosong, njezin sadašnji suprug Vedran Ćorluka zajedno s hrvatskom reprezentacijom sredinom ljeta osvojio je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u nogometu. I šećer na kraju, prije nešto više od mjesec dana, poznati par vjenčao se u Istri.

Da, moglo bi se reći da je ovo bila godina kao iz bajke, no kako sve što je lijepo kratko traje, tako je i za sretan par došlo vrijeme da se svatko vrati svojim obvezama. Vedran je odnedavno u Rusiji gdje teku pripreme za novu sezonu u njegovom klubu Lokomotiva, a lijepoj brineti kucnuo je čas da ponovno zagrije stolicu.

Franka uz pjevanje ima i svoju drugu ljubav, a to je pravo. Ova studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu itekako dobro zna da se samo za jedan ispit treba pripremati mjesecima, a kako se rokovi bliže, i sama je svjesna da nema druge nego danonoćno učiti. Fotkom na svom Instagram profilu obilježila je ‘početak muke’ i vrlo brzo uslijedili su brjni komentari podrške svih onih koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Nema druge nego zasukati rukave, a mi vjerujemo da Franki to neće biti veliki problem budući da je tijekom ljeta napunila baterije.