FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Franka i Vedran Ćorluka plijenili pažnju elegantnim izdanjem!

Daria Lovrić 17. srpnja 2023.

Duga haljina boje patlidžana sa zanimljivim prorezima pun je pogodak!

Jedan od najomiljenijih parova na javnoj sceni Franka Batelić i Vedran Ćorluka, ovog su vikenda uživali na vjenčanju Frankine prijateljice Stefani Vozila, koja joj je bila kuma na vjenčanju prije pet godina.

Za ovu svečanu prigodu poznata pjevačica izabrala je efektnu svečanu haljinu u IT ljubičastoj boji, dok je Vedran nosio odijelo i bijelu košulju.

Duga ljubičasta haljina zanimljivog dizajna ima izrez na dekolteu, asimetričan kroj na jedno rame, prorez na nozi i otvorena leđa. Svoj outfit Franka je zaokružila dugim niskim repom i sitnim naušnicama.

„Naš šareni Labin, divni, nasmijani ljudi, puno zaraznog smijeha, plesa i najviše ljubavi. Kakav prekrasan dan! Upoznala Nizozemca dok je sa mnom i Vedranom bila u Motovunu & the rest was history… Dobro da smo otišli na filmski festival te subote! – napisala je Franka ispod niza fotografija na kojima pozira sama, s mladenkom i suprugom Vedranom, a podijelila je i djelić atmosfere s vjenčanja.

Ovo mjesto u Balama i za njih ima posebno značenje. Naime, prekrasan par pozirao je ispred crkvice u Labinu u kojoj su se i oni vjenčali prije pet godina.