Moda

Franka Batelić zapalila Instagram u baby blue kreaciji domaćih dizajnera!

Viktoria Mikulić 02. rujna 2020.

Poznati modni dvojac još jednom je dokazao da nema konkurencije u kreiranju najromantičnijih toaleta...

Slavna mama, poznata pjevačica, studentica Pravnog fakulteta i supruga našeg reprezentativca – Franka Batelić je uistinu žena, majka, kraljica koja nas konstantno oduševljava svojim odjevnim kombinacijama.

Većina haljina u kojima zablista nasetu, javnim događanjima ili u svom spotu djela su poznatih dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića.

Toaleta u kojoj je ovog puta oduzela dah svojim Instagram pratiteljima i koja je u samo sat vremena pokupila preko 6000 lajkova, jedna je od najdivnijih iz njihove SS2020 kolekcije.

Slika nije mogla dobiti šarmantniju pozadinu od Jadranskog mora. Ova boja savršeno se stapa s valovima koji je zapljuskuju. Franka je uz objavu samo stavila hashtag #childofhesea te time svima dala do znanja da je ljeto njezino najdraže godišnje doba.

Iako je predstavljena još prije nekoliko mjeseci i namijenjena za proljeće i ljeto, mi bismo je definitivno uvrstili kao favorita za jesenska vjenčanja.

Nježna light blue nijansa satkana je od čipke koja je čini dovoljno elegantnom, a rukavi s volanima i prorez oko struka dodatno naglašavaju njezinu profinjenost. Također, ženstveni prorez na nozi i otkrivena leđa ‘šlag su na torti’ ove zapanjujuće haljine.

Za sve što proizađe iz kreativne radionice eNVy room-a, vjerodostojnijeg ambasadora od prekrasne brinete nisu mogli ni zamisliti.

Ako ste kuma na vjenčanju ili vam se netko blizak uskoro udaje, na ovu maxi haljinu nitko neće ostati ravnodušan. U ovoj ljepotici osvojit ćete plesni podij baš kao što je Franka zapalila Instagram.