FOTO by Instagram @_ivynailart / @swaknails / @heluviee

Ljepota

Francuska manikura u boji maslaca osvaja titulu za najljepše ljetne nokte!

Viktoria Mikulić 28. lipnja 2024.

Božanstveni!

Ranije ove godine, maslac žuta je proglašena nijansom proljeća i ljeta. Vidjeli smo je kako dominira modom, kao i u trendovima vezano uz boju kose, a sada je preuzela vodstvo i na našim noktima. Francuska manikura s glaziranim maslacem je definitivno dodatak za koji nismo znali da nam treba.

Boja je privukla pažnju dizajnera Loewea, Zimmermanna i Givenchyja, koji su tu nijansu predstavili u svojim nedavnim kolekcijama. U međuvremenu, maslac žutu prihvatile su brojne svjetski poznate djevojke.

Što se tiče noktiju, Selena Gomez je dala svoj pečat odobrenja, a sada se i mnoge druge fashionistice odlučuju za ovu pastelnu nijansu.

Što je francuska manikura s glaziranom maslacem?

Francuska manikura s glaziranim maslacem uzima tri trenda noktiju i kombinira ih sve u jedan dizajn. Kao što smo ustanovili, puter žuta je nijansa koja je must have u idućim tjednima, ali kombinirana je s klasičnim francuskim vrhom i glaziranom ili kromiranom završnom obradom, što je super trend koji se nastavlja pojavljivati.

Kako nositi francusku manikuru s maslacem?

Vidjeli smo različite stilove – dug, kratak, zaobljen, špicast, bademast i s uskim francuskim vrhovima iz 90-ih, tako da postoji mnogo načina da ga personalizirate.

U nastavku pogledajte naše favorite: