Frajeri koji mijenjaju percepciju o starijim muškarcima

Antonija Andabak 08. siječnja 2018.

Neki muškarci su kao vino - što su stariji to su bolji. Imamo listu starijih zgodnih muškaraca iznad koji bi mogli redefinirati koncept o starijim muškarcima

Od atletski građenih macho muškaraca do pravih modnih ikona, na listi su se našli svi oni koji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Neki od “djedica” su zapravo svoju modnu karijeru započeli nakon 45 ili više godina. Primjerice, Philippe Dumas je imao točno 60 godina kada ga je odluka da pušta bradu lansirala u najtraženije starije modele današnjice. Većina s liste zgodnih starijih frajera imaju instagram profile koje slobodno možete malo škicnuti i uvjeriti se da su godine samo broj i da u svakoj dobi možete izgledati upravo privlačno!

1. Anthony Varrecchia, 53 godine

Samoprozvani srebrni lisac popularan je i kao model i kao osoba koja putem socijalnih medija stvara utjecaj na svoje pratitelje. Osim uspješne karijere modela, Anthony je osobni trener i fotograf. Njegovi selfiji koji mašti na volju ostavljaju vrlo malo i profesionalne modne fotografije donijele su mu vojsku od 150000 obožavatelja, impresivna brojka.

2. Eric Rutherford, 49

Jedno od najtraženijih lica u muškoj modnoj industriji, Eric Rutheford je također vrlo zaposlen organizator evenata i urednik magazina Al Large. Ovaj muškarac odaje dojam besprijekorno njegovanog izgleda, što definitivno pridonosi i gusta kosa zanimljvog naziva boje: Salt and Pepper. U jednom intervjuu je otkrio tajnu svog svježeg izgleda: hladan tuš ujutro kao bi razbudio kožu i sebe samog, kao što i mnogim damama treba hladan tuš nakon pogleda na Ericov Instagram profil.

3. T.R. Pescod

Glumac i model koji je prije uspješne karijere modela imao angažman u poznatom kulinarskom tv programu Barefoot Contesa. Osim što je neodoljivi zgodan, vješt je i u pripremanju francuskih jela. Idealna kombinacija!

5. Philippe Dumas, 60 godina

Sudeći prema instagram profilu, Philippe ima posebnu gospodsku iskru po kojoj je postao poznat i prije same karijere modela. Upravo zbog svog istančanog modnog izričaja radi kojeg su ga često zaustavljali na ulici i komplimentirali odjevne kombinacije, Philippe je odlučio unovčiti svoju nekonvencionalnu pojavu.

6. Aiden Brady, 50 godina

Kontroverzni model koji je karijeru modela započeo 2011. dok je radio kao profesor engleskog jezika u Barceloni. Zanimljiv je podatak da je devedesetih godina bio involviran u porno industriju iako su njegova prava ljubav knjige i umjetnost. Nakon prometne nesreće u kojoj je gotovo ostao paraliziran, karijeru u filmovima za odrasle je zamijenio modelingom u kojem je dan danas uspješan.

View this post on Instagram

Photography, James & James. London. Denim Shirt, @levis.

A post shared by Aiden Brady (@mr_aidenbrady) on

7. Ron Jack Foley, 50 godina

Ron Jack Foley je još jedan model koji je poznat po svojoj predivnoj kosi i magnetno privlačnom pogledu, a estetski znalci su ga proglasili osobom u svijetu modelinga s perfektnom strukturom kosti lica.

View this post on Instagram

Photo by @davidleyes @bnmmodels

A post shared by R JACK FOLEY (@to_ron_to) on

8. Anton Nilsson, 53 godine

Njegove bore su najšarmantniji accessorzise na njegovom licu, nije ni čudo da su modni skauti poludjeli za njim s obzirom na to da i preko fotografija zrači neodoljivim šarmom i samopouzdanjem.

View this post on Instagram

POUR S/S-17

A post shared by Anton Nilsson (@swedishanton) on

9. Alessandro Manfredini, 49 godina

Ovaj 49-godišnji rođeni Talijan živi je dokaz da dobro uzgojena brada i tetovaže s godinama mogu pridonijeti izgledu koji plijeni pozornost. Alessandro je grafički dizajner i vrlo vješt u izradi keramičkih skulptura, a interesantan je podatak da je uslijed osobne tragedije zapao u depresiju radi koje je pustio tu istu bradu koja ga je kasnije lansirala u top 10 najtraženijih modela “u godinama”.

https://www.instagram.com/p/BUMps4DFRk2/?taken-by=alessandromanfredini_

https://www.instagram.com/p/BURGp6Flb9e/?taken-by=alessandromanfredini_

https://www.instagram.com/p/BUOYUGulcvB/?taken-by=alessandromanfredini_