Fotografski debi Gigi Hadid!

Marko Stipić 15. ožujka 2017.

Gigi Hadid posljednjih je mjeseci jedino ime o kojemu se priča.

Osim što je nosila uglavnom sve revije velikih dizajnera na tjednima mode, postala prva manekenka na naslovnici Vogue Arabije, Gigi Hadid našla se u ulozi fotografa.

Dobro ste čuli, Gigi Hadid fotograf je nove kampanje Versusa, a odabrala ju je sama Donatella Versace. Razumljivo, s obzirom na to da je u današnje vrijeme social media svatko od nas je na dnevnoj bazi i izvjestitelj i fotograf i model i art director našeg malog shoota. Gigi je jedna od onih cura koji uspjeh mogu zahvaliti svome Instagramu (bogati i poznati roditelji također su plus).

Donatella je u ulogu fotografa stavila Gigi, koja je u ulogu modela stavila… svoga dečka, pjevača, Zayna Malika. Iako par često pozira za editorijale i glazbene spotove, ovoga puta Zayn je sam bio u središtu objektiva. Jedina fotografija gdje se megapopularni supermodel vidi, njezine čizme točnije, jest ona gdje raširenih nogu stoji nad Zaynom koji naslonjen na kožnu torbu gleda prema njoj.

Iako fotografije obiluju mladenačkim i slobodnim stilom, te djeluju uistinu spontano, mnogi kritiziraju ovakve odluke i navode kako se u posao fotografa ne bi trebali miješati modeli što je u zadnje vrijeme uistinu postao trend u kampanjama brendova i naslovnicama modnih časopisa.