Njega kose

Forest green hair nova je IT nijansa koju valja isprobati!

Antonija Andabak 21. studenoga 2021.

Pronašli smo savršene primjerke ove nijanse, checkirajte galeriju slika!

Brunette, bronde, pumpkin spice, burgundy…da, sve su to divne boje o kojima smo nebrojeno puta pisali i inspirirali Vas da ugovorite termin kod svog omiljenog frizera. Ipak, postoje boje za kosu koje jednostavno odskaču i teško ih je ne zamijetiti u moru nijansi kojima smo ovih dana zasićeni.

Jedna takva pojavila nam se u Instagram novostima kao nova IT boja i koju je naprosto bilo nemoguće ignorirati, čak i zakletim ziherašicama koje se nikada do sada nisu odvažile probati ništa drugo osim nekolicinu pramenova, tek toliko da se vidi promjena.

Ovom nijansom, popularno nazvanom Forest Green , ne samo da će promjena biti vidljiva nego ćete se osjećati daleko više samopouzdano s takvom nijansom kose nego s bilo kojom drugom.

Tamna, bogata i nevjerojatno intrigantna, Forest Green hair ovih se dana nevjerojatno često traži u frizerskim salonima diljem svijeta, a dašak toga zasigurno će se preslikati i na naše frizerske salone.

Svakako, za ovu će se nijansu prije odlučiti dame koje već imaju sate i sate u svojoj kosi glede promjena nijansi, stoga će im ova nijansa biti zanimljiva za isprobati i pozabaviti se, dok će druga skupina sramežljivo staviti nekoliko tamnozelenih pramenova što svakako podržavamo ako želite odvažnu promjenu, ali u svojoj kategoriji.

Pogledajte našu galeriju, točnije Instagram inspirativne fotografije koje i služe tome da pobude želju za rezerviranjem termina kod vašeg omiljenog frizera!