FOTO by PR

Elegant

FOREO slavi 10 godina beauty inovacija! Čestitamo!

PR 05. srpnja 2023.

Desetljeće koje je unaprijedilo svijet ljepote!

Brend koji se izdiže u beauty svijetu svojim nevjerojatnim postignućima…

FOREO, švedski beauty-tech div, ove godine slavi svoju 10. godišnjicu. Uvijek na čelu inovacija u području tehnologije ljepote i wellnessa, FOREO je cijenjen i voljen među potrošačima i slavnim osobama diljem svijeta zbog svojih intuitivnih, sigurnih i visokoučinkovitih rješenja za njegu kože i tijela koja se mogu uživati u udobnosti vlastitog doma – prava investicija u svakodnevnu brigu o sebi.

U 2023., FOREO ne samo što slavi desetljeće kao lider u beauty-tech i skin-tech industriji, već s radošću dočekuje iduće desetljeće s revolucionarnim inovacijama koje će preoblikovati budućnost ljepote kakvu danas poznajemo.

FOREO je proizašao iz vizionarske ideje svog osnivača Filipa Sedića još 2013. godine, s lansiranjem nove, sada slavnete najprodavanije LUNA kolekcije, koja je klinički dokazano učinkoviti uređaj namijenjen za masažu i čišćenje lica. Ova revolucionarna i višenamjenska linija ultra-higijenskih uređaja s neusporedivim rezultatima nije samo zauvijek promijenila način razmišljanja o čišćenju lica, već je također pružila održivo riješenje za optimizaciju limfne drenaže, cirkulacije krvi i apsorpcije njege kože i njezinih aktivnih sastojaka.

Zahvaljujući popularnom i inovativnom dizajnu, iznimno izdržljivim materijalima bez potrebe za zamjenskim glavama ili dnevnim punjenjem, ultra-mekom i ultra-higijenskom silikonskom materijalu te patentiranim FOREO tehnologijama, posebno prepoznatljivoj T-Sonic pulsnoj tehnologiji: ova fenomenalna inovacija je otvorila put beauty-techu, uspješno prolazeći test vremena.Nije samo jedan od najprodavanijih beuty-tech uređaja na tržištu, već će i nastavit dominirati scenom u idućem desetljeću.

Kolekcija LUNA se tijekom godina proširilia i inovirala, sve do najnovije FOREO LUNA 4 linije, koja je također obilježila ulazak švedkog beauty-tech brenda u segment njege tijela sa LUNA 4 body četkom namijenjenom za piling i toniranje tijela. Cijela kolekcija sija sa svojim klinički dokazanim rezultatima: dubinsko i nježno čišćenje koje uklanja 99% prljavštine, višak sebuma, bakterije i ostatke šminke s kože. Osim toga, potpuno novi uređaj za njegu kože LUNA 4 Plus uključuje, uz već poznate T-sonic pulsacije,tehnologiju grijanja crvenim LED svjetlom, NIR LED svjetlo i tehnologiju mikrostruje za toniranje, što pružatretman čišćenja i revitalizacije lica kakav dosad nije viđen – sve je prilagodljivo putem FOREO For You aplikacije.

Slavna LUNA kolekcija, nagrađivana i omiljena među slavnima diljem svijeta, dokazuje kako FOREO i dalje uspješno ruši standarde industrije, pružajući izuzetne preformanse i neusporedivu trajnost rezultata.

FOREO-ve inovacije nisu stale na tome; naprotiv, tijekom godina su se uzdigle s dolaskom novih, vizionarskih linija. Prije svega, tu su FOREO UFO linija i nedavni FOREO UFO 2 uređaji, osmišljeni kako bi maksimizirali učinke i blagodati maski za lice – do danas čak 17 različitih vrsta – zahvaljujući naprednim tehnologijama poput T-sonic pulsacija, termoterapije, krioterapije i LED svjetala punog spektra.

FOREO-v beauty-tech put nastavio se ulaskom još jedne iznimno voljene i najprodavanije linije koja je doslovno osvojila svjetsko tržište: FOREO BEAR, mali i moćni beauty-tech gadget za izvođenje vježbi lica i postizanje neinvazivnog podizanja lica u udobnosti vlastitoga doma, zahvaljujući tehnologijama mikrostruje i T-sonic pulsacija, kao i jedinstvenim, patentiranim novim implementacijama kao što je Anti-Shock System.

Dolazeći do danas, evolucija FOREO-a je uzela novi, uzbudljivi smjer s rođenjem novog branda pod svojim krilom: FAQ Swiss, novi švicarski brend posvećen visokoučinkovitim anti-age rješenjima. Nedavno lansiranje radiofrekvencijskih i elektrostimulacijskih uređaja FAQ 101 i FAQ 102, te obnavljajućih LED maski za lice FAQ 201 i FAQ 202 su jasan dokaz toga.

Igor Spina, generalni direktor za Južnu Europu, komentira: “Naša revolucionarna tehnologija je ono što nas razlikuje od bilo kojih drugih beautytech rješenja na tržištu. Stalna inovacija oduvijek je bila naša snaga, i neprestano se trudimo pružiti napredna, jednostavna i sigurna rješenja našim potrošačima. Svaki dan unapređujemo i ojačavamo iskustvo njege kože potrošača diljem svijeta, koristeći naše Švedske beauty rutine kako bismo maksimizirali rezultate tretmana i učinili ih vidljivima i trajnima.”

FOREO, švedski gigant u beauty-tech industriji, ove godine je otvorio novo poglavlje u svom portfelju rješenja za dubinsku njegu kože, lansirajući potpuno novu liniju kozmetičkih proizvoda za lice i područje oko očiju. Klinički testirana, čista, veganska i cruelty-free formulas visokim udjelom prirodnih sastojaka: ova linija FOREO kozmetike ima sve što je potrebno da postane novi must-have među FOREO obožavateljima diljem svijeta.

Što nam donosi budućnost FOREO-a? Beautytech i kozmetička rješenja za Švedske beauty rutine, osmišljena od strane brenda, će se dalje širiti u nove, neistražene smjerove. I upravo će nove rutine inspirirane švedskim konceptom – intuitivne, učinkovite, integrirane – otvoriti sljedeće desetljeće za ovaj revolucionarni brand.

FOREO je uvijek bio ispred svog vremena u svom sektoru, a sljedeće desetljeće neće biti iznimka. Tehnologije koje nisu viđene dosad i novosti koje će preoblikovati svijet ljepote i wellnessa onako kako ga danas poznajemo i dalje će biti sastavni dio DNK-a brenda. Poslovna strategija FOREO-a oduvijek je bila usmjerena prema potrošaču i njegovim sadašnjim i budućim potrebama: tehnološke i proizvodne inovacije te ulazak u nove kategorije bit će ključ uspjeha u godinama koje dolaze.

Beauty-tech rješenja tvrtke FOREO dostupna su na foreo.com i kod odabranih prodavača poput Douglasa, FABUspota, Rox Beauty-a, Sancta Domenice, Martimexa i Techno-Maga.