FOTO by PR

Elegant

FOREO PEACH 2 – revolucionarni uređaj koji zauvijek uklanja dlačice iz udobnosti vašeg doma!

PR 13. lipnja 2023.

Danas u Hrvatsku stiže FOREO novitet koji moramo isprobati!

Uklanjanje dlačica je postupak koji je zadnjih nekoliko desetljeća postao jedan od najvažnijih estetskih tretmana širom svijeta. Prema najnovijim podacima Međunarodnog društva za estetsku plastičnu kirurgiju (ISAPS) za 2021. godinu, diljem svijeta je provedeno 1.837.052 epilacijskih zahvata, od kojih je čak 1.538.982 izvedeno na ženama.

FOREO PEACH 2

Globalno tržište IPL uređaja za uklanjanje dlačica neprestano raste s procjenjenom vrijednosti od 789,97 milijuna dolara u 2021., a očekuje se da će do 2027. doseći čak 2,1 milijardu dolara sa godišnjom stopom rasta od 17.74% (CAGR).

FOREO, u skladu s potrebama svojih korisnika i tržišnim trendovima, švedski beauty-tech gigant, danas u Hrvatskoj predstavlja dugo očekivani FOREO PEACH 2, napredni ultra-tehnološki uređaj za uklanjanje dlačica putem IPL (Intense Pulsed Light) tehnologije, iz udobnosti vašega doma. To je prava investicija u vašu ljepotu i blagostanje, te je povoljna alternativa čestim tretmanima u salonima ljepote.

FOREO PEACH 2 2

Igor Spina, generalni direktor FOREO Južna Europa, komentira: “Već neko vrijeme smo razmatrali mogućnost proširenja na područje IPL uklanjanja dlačica, s obzirom na zahtjeve naših kupaca i ljubitelja FOREO uređaja za naprednijom beauty-tech rutinom.Čak i u području kućne tehnologije pulsirajućeg svjetla, naš cilj je bio stvoriti nešto izuzetno inovativno u usporedbi sa drugim rješenjima na tržištu. Rezultat je uređaj sasvim prilagođen korisniku, koji pruža maksimalne benefite uz revolucionarno osmišljenu IPL lampu i patentiran dizajn, omogućavajući tretmane koji su dvostruko brži i donose dvostruko bolje rezultate. Godine su uložene u istraživanje i razvoj kako bismo stvorili FOREO PEACH 2, i s ponosom ga napokon predstavljamo na tržištu za naše vjerne potrošače i partnere.” 

FOREO PEACH 2 3

Opremljen sa velikim (9 cm²) i snažnim (fino a 7.3 J/cm²) prozorom za tretman kože, ultra-visokom brzinom bljeskajućeg svjetla (od 0.5 sekundi), fleksibilnom glavom za jednako pokrivanje krivina i kutova tijela, naprednim prilagodbama putem aplikacije,T-Sonic masažnom pulsacijom i integriranom tehnologijom hlađenja za siguran i bezbolan tretman, epilacija nikad nije bila lakša, brža i učinkovitija.

Otkrijmo u detalje sve jedinstvene mogućnosti i neusporedive benefite FOREO PEACH 2 uređaja….

IPL – PULSIRAJUĆE SVJETLO

IPL (Intense Pulsed Light), poznato i kao pulsirajuće svjetlo, je tretman koji koristi snažne pulsacije svjetla kako bi pružio vidljivo i dugotrajno uklanjanje dlačica. Pulsacije svjetla djeluju na korijen dlačica potičući ih da uđu u fazu mirovanja, što rezultira otpadanjem tretiranih dlačica i postupnim smanjenjem rasta dlačica na tretiranom području tijekom vremena.

Pulsacije svjetla se apsorbiraju od strane pigmenta dlačica, poznatog kao melanin. Kada se to dogodi, nakupljena energija se pretvara u toplinu koja prodire kroz dlaku, oslabljuje folikule dlačica i onemogućuje stvaranje novih dlačica – rezultirajući glatkom kožom bez dlačica.

FOREO PEACH 2  ima sposobnost emitiranja do 150 bljeskova u minuti, omogućavajući vam da učinkovito ciljate cijelo tretirano područje. Uz to, uređaj emitira ukupno milijun bljeskova tijekom svog životnog ciklusa, što je više nego dovoljno za tretiranje cijelog tijela tijekom većeg dijela vašeg života. Ipak, neželjene dlačice će sigurno biti uklonjene puno prije toga!

INTEGRIRANA TEHNOLOGIJA HLAĐENJA

Kako bi ublažio osjećaj topline i blago peckanje tijekom tretmana, FOREO PEACH 2  je opremljen integriranim sistemom hlađenja kože. Ovaj sistem pruža iznimnu udobnost i bezbolan tretman, čak i na osjetljivim dijelovima tijela.

Ovaj 360-stupanjski sistem hlađenja kože okružuje prozor za tretman sa svih strana, pružajući optimalno hlađenje na sve dijelove kože koji su izloženi tretmanu. To znači da FOREO PEACH 2 ne samo da brzo hladi tretiranu kožu, već i preventivno hladi kožu koju ćete tek tretirati, bez obzira na smjer kretanja uređaja. Hladan zrak se usisava kroz otvore za zrak i cirkulira preko lampe uređaja, dok se vrući zrak ispušta kroz ispušni ventil. Ovaj sustav osigurava da se uređaj ne pregrijava, ali isto tako štiti kožu od nepoželjnog zagrijavanja.

T-SONIC PULSACIJE

FOREO-ve patentirane, slavne T-Sonic™ pulsacije nježno masiraju kožu, potičući povećanje sjaja i uklanjanje znakova starenja. One djeluju na mikrocirkulaciju krvi, limfnu drenažu i proizvodnju kolagena. T-Sonic™ pulsacije FOREO PEACH 2 dodatno poboljšavaju učinkovitost bljeskova svjetla pri dosezanju folikula dlačica.

“T” u T-Sonic pulsacijama je kratica za transdermalno, što znači da pulsacije putuju kroz vanjske slojeve kože, privremeno proširujući pore. Ovo omogućuje pulsacijama svjetla da jednostavnije dosegnu folikule dlačica sa manje prepreka.

GLAVNE ZNAČAJKE I BENEFITI

PAMETNI SENZOR ZA KOŽU

Aktivacija pulsirajućeg svjetla se događa samo kada je uređaj potpuno u kontaktu sa kožom, čime se sprječavaju slučajne bljeskove tijekom tretmana i osigurava maksimalnu sigurnost pri korištenju.

ZAŠTITNA SILIKONSKA BARIJERA

Inovativna silikonska barijera osigurava da pulsirajuće svjetlo ostane unutar područja tretmana, istovremeno štiteći oči od svjetlosnih pulsacija. Što eliminira potrebu za nošenjem zaštitnih naočala tijekom tretmana.

SAMOPODEŠAVAJUĆA GLAVA

Glava uređaja se savija kako bi pratila prirodne krivine tijela, omogućujući jednostavno tretiranje svakog pregiba i kuta s jednakom udobnošću i preciznošću.

INTEGRIRANI SUSTAV UV FILTRACIJE

Uređaj koristi široki spektar svjetlosti s filterima koji blokiraju niže i više frekvencije, uključujući UV zrake koje nisu potrebne za tretmane uklanjanja dlačica i koje mogu biti štetne za kožu.

SIGURAN I BEZBOLAN TRETMAN

Uređaj sa integriranim sistemom hlađenja, pametnim senzorom za kožu, sustavom za UV filtraciju, zaštitnom silikonskom barijerom i ručnom kontolom.

PERSONALIZACIJA PUTEM APLIKACIJE

Putem aplikacije imate kontrolu nad tretmanima, rutinama i intenzitetom. Također, aplikacija vam pruža podsjetnike kako biste znali kada je vrijeme za vaš sljedeći tretman. Uz to, možete registrirati uređaj i primiti garanciju. U pakiranju uređaja se nalazi čak 4 adaptera za struju, omogućavajući vam da koristite PEACH 2 kad god i gdje god želite, čak i kada ste u pokretu.

KAKO GA KORISTITI

 • Instalirajte FOREO aplikaciju kako biste registrirali i otključali svoj PEACH 2 uređaj prije prvog korištenja.
 • Odaberite intenzitet tretmana i ostale prilagodbe putem aplikacije, kao i preko gumba na uređaju.
 • Pripremite područje koje treba biti tretirano i osušite ga  sa čistom tkaninom.
 • Aplicirajte FOREO PEACH Cooling Prep Gel na prvo područje koje želite tretirati (kao i na područja koja ćete tretirati nakon toga) kako biste postigli snažniju senzaciju hlađenja. Umasirajte gel u kožu dok se potpuno ne upije.
 • Započnite tretman stavljajući cijeli prozor uređaja na kožu:
 • Za tretiranje većih područja (noge, ruke, prsa, leđa i trbuh) koristite ‘Glide Mode’ tako da stisnete i držite gumb za bljeskove te nastavite kliziti po koži, uvijek osiguravajući da je uređaj u kontaktu s kožom.
 • Za tretiranje manjih područja (lice, pazusi i bikini zona) koristite ‘Stamp mode’, jednostavno pritisnite i otpustite gumb za bljeskove te podižete uređaj između svakog bljeska.
 • Kada je tretman završen, očistite FOREO PEACH 2 sa vlažnom tkaninom bez mucica.

RUTINA TRETMANA

 • Preporučuje se korištenje uređaja svakih 14 dana tijekom perioda od 12 tjedana.
 • U fazi održavanja, koristite uređaj jednom mjesečno ili po potrebi, sve dok neželjene dlačice potpuno nestanu.

FOREO PEACH COOLING PREP GEL: HLADI, UMIRUJE I HIDRATIZIRA KOŽU

FOREO PEACH COOLING PREP GEL je savršen način za pripremu vaše kože za tretman uklanjanja dlačica pulsirajućim svjetlom, čineći ga ugodnijim nego ikad prije. Posebno razvijena za upotrebu s FOREO PEACH uređajima, njegova lagana gel formula pruža osvježavajuće i umirujuće djelovanje na kožu tijekom tretmana, te omogućuje uređaju da glatko klizi preko tretiranih područja s lakoćom.

Ovaj osvejžavajući gel je dermatološki testiran, prigodan za sve tipove kože, on je veganski i nije testiran na životinjama, a sastavljen je od  97% prirodno dobivenih sastojaka, te formuliran bez sastojaka koji mogu štetiti koži.

 • PRIJE TRETMANA:

FOREO PEACH Cooling Prep Gel obogaćen je sa čak 17 biljnih ekstrakata koji pružaju dubinsku hidrataciju koži, bore se protiv suhoće i iritacija uzrokovanih brijanjem. Ovaj gel omogućuje nježno klizanje vašeg FOREO PEACH 2 uređaja preko kože, pružajući optimalno iskustvo tretmana.

 • TIJEKOM TRETMANA:

Formula ovog gela sjedinjuje prednosti hlađenja aloa vere i osvježavajućeg peperminta kako bi umirila kožu i pružila optimalnu ugodnost tijekom tretmana.

 • NAKON TRETMANA:

Nakon tretmana, gel se može ponovno nanijeti radi ublažavanja crvenila. Sadrži hidratantne i obnavljajuće sastojke poput pantenola i vitamina E, koji čine kožu mekom i glatkom na dodir.

FOREO PEACH 2 je dostupan na foreo.com i kod odabranih prodavača kao što su Douglas i Martimex.