FOTO by PR

Elegant

FOREO BEAR – najslađi osobni trener uz kojeg će vaša koža zablistati!

PR 09. rujna 2022.

Čvrsta, zategnuta i lijepa koža u samo 3 minute...

Povratak u grad nakon zasluženog godišnjeg odmora može biti stresan i težak, nalik prikazu Anne Hathaway kad prvi put zakorači u svijet mode u kultnom filmu “Vrag nosi Pradu”.

FOREO BEAR 1
FOREO BEAR

Službeni početak jeseni se bliži, a on često označava i vrijeme novih početaka, otkrivanje aktivnosti koje će nas zabavljati kad dani postanu kraći i i usvajanje navika koje će dobro djelovati na naše zdravlje i samopouzdanje.

FOREO BEAR 2
FOREO BEAR

Švedski beauty tech brend FOREO kao idealnog saveznika čvrste, zdrave i mladenačke kože u jesenskim danima vidi malen, ali moćan BEAR uređaj, koji će se u samo 3 minute pobrinuti da vaša koža bude čvrsta kao nikad prije.

FOREO BEAR 3
FOREO BEAR

Uz neophodnu hidrataciju i kvalitetnu njegu, mikrostrujni tretman FOREO BEAR uređaja najbolji je i najbrži način da kožu vratite u formu nakon izlaganja suncu, moru i visokim temperaturama. Ovaj slatki osobni trener vježba više od 65 mišića lica i vrata, a jedinstven je po svom Anti Shock sistemu, koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svijetu.

FOREO BEAR 4
FOREO BEAR

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Najbolji dio? U ovom treningu za lice možete uživati gdje god i kad god to poželite, a vaša kože će nakon njega zablistati!

FOREO BEAR 5
FOREO BEAR

FOREO BEAR dostupan je na Douglas, Martimex, Sancta Domenica i ROX Beauty prodajnim mjestima i webshopu.