Moda

Fluffy vikend look: C&A onesie u verziji Mickey Mousea!

Viktoria Mikulić 02. studenoga 2022.

Želimo oba modela!

Kada kažemo riječ onesie, mislimo na jednodijelne odjevne predmete odnosno mekane plišane kombinezone koji svojom udobnošću itekako pariraju pidžamama.

c&a onesie

Neke od njihovih glavnih karakteristika su: lako ih je navući jer su veoma široki, izuzetno lako se održavaju i nisu preskupi, a njihovi printevi najčešće dolaze u preslatkim varijantama.

c&a onesie

Onesije danas možemo pronaći u mnogim trgovinama, no nama su C%A modeli prirasli srcu. Za najcozy vikend look odabrali smo dva onesija u Mickey Mouse izdanju. Ovi primjerci grijat će nas od glave do pete, a ako ste baš zimogrozni, nosite ih uz tople vunene čarape.

U njima bismo kuhali, gledali serije, igrali društvene igre pa čak i drijemali. Možda bi nam bilo malo prevruće zaspati u njima, no tko smo mi da odlučujemo u čemu vi uživate.

c&a onesie

Onesiji su namijenjeni za svu djecu u duši, za sve one odrasle osobe koje nisu izgubile čar djetinjstva, kao i za sve zimogrozne ljude kojima je potrebna ovakva doza topline. C&A modeli dolaze u dvije boje, tu je crveni onesie s bijelim točkicama i motivima glavice omiljenog Disney lika, kao i detalji poput pompona i kapuljača sa simpatičnim ušima.

Druga, jednako posebna, ali malo više suptilnija verzija je onesie u crnoj boji  s natpisima Mickey i preslatkom crvenom mašnom.

Njihova cijena iznosi 29.99 €, a pronaći ih možete na https://www.c-and-a.com/eu!