FOTO by UGG

Kids

Fluffy UGG papuče za naše najmlađe nožice!

Viktoria Mikulić 13. rujna 2022.

Najmlađi članovi obitelji ove zime neće osjetiti hladnoću…

Da, svjesni smo kako malena djeca kroz veoma kratak period prerastu obuću, što znači da im ne bismo trebali kupovati skupocjene cipele jer postoji velika vjerojatnost da će ih nositi samo nekoliko puta. Osim ako ih ne uspijete kasnije nekome pokloniti, zaista se ne isplati previše ulagati u obuću za najmlađe. Najčešće ih ne vole ni nositi i trenutak naše nepažnje dovoljan je da jedna cipela završi u kolicima, a druga se izgubi.

Uz UGG najmekše krznene papuče dječica zimu neće ni osjetiti!

Naš prvi odlomak zaista ima smisla, ali ni nas nije uvjerio da ne kupimo nove UGG krznene papuče za naše mališane. Ovi mekani primjerci su toliko slatki da im ni oni najtvrđeg srca neće moći odoljeti. Uostalom, uvijek se možemo tješiti da će papuče dobro doći kasnije i za našu mlađu dječicu. Budući da je riječ o kućnoj obući, tijekom zimskih dana im barem nakratko u danu možemo obući ove slatke papuče.

Ovo morate vidjeti! Stigle pufaste UGG čizmice i papuče za bebe!

Od modela koji dolaze s motivima pande, medvjedića i slično, do klasičnih UGG čizmica-papuča koje su najprodavaniji primjerci, sigurni smo da će se svaka mama raznježiti kada ih ugleda. Uz neke modele, u paketu dobivate i dekicu ili pletenu kapu, što je zaista savršen poklon za baby shower ili krstitke.

UGG papuče idealan su dar za nove bebe, koji će ih istodobno grijati i pružati im osjećaj ugode. Škicnite našu galeriju gdje smo izdvojili preslatke modele za nadolazeće mjesece:

Sve UGG papuče možete pronaći na ugg.com!