FOTO by UGG

Moda

Fluffy UGG čizme dolaze kao šlag na tortu ove zime

Krešimir Šustić 10. prosinca 2020.

Hladni snježni dani vraćaju legendarne buce u naše garderobe

Iako zima još nije stigla i pokazala svoje pravo oštro lice, uranjeni snijeg prošlog tjedna nas je iznenadio i natjerao da dobro promislimo koje trendi komade vrijedi pripremiti za nadolazeći period.

Srećom, nove kolekcije koje su pristigle na police i web shopove omiljenih brendova vrve od pregršt zanimljivih i trendi stvarčica iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka.

Tako s lakoćom možemo i pri izlasku iz kuće biti prigodno i toplo odjeveni, a da pritom izgledamo kao da smo sišli s neke od svjetskih modnih pista.

Osim pletenih favorita kojima ne možemo odoljeti, visokih čizama i gležnjača, kaputa i ostalih trendi primjeraka koji su se našli na modnom radaru, ističu se i legendarne buce.

U potrazi za savršenim modelima koji će nam postati saveznici u borbi protiv niskih temperatura, upecali smo jedne savršene s potpisom australskog brenda UGG.

Napravljene su od fine brušene kože i krznenog materijala, dolaze u klasičnoj crnoj i upečatljivoj camel nijansi smeđe boje, a krase ih remen i vezica koje hladnom zraku ne dopuštaju da dopre do naših stopala.

Odlično ih možemo uklopiti s cozy trenirkama za aktivnosti na snijegu, s trapericama za casual odlazak u grad prilikom snijega, ali i uz suknje i kaputiće u malo finijim modnim kombinacijama.

Ukoliko su osvojile vašu dušu i vidite se kako u njima koračate ulicama prekrivenim bijelim pokrivačem, možete ih naručiti online putem LINKA.