FOTO by Orsay / Instagram@justanotheremannequin

Moda

Fluffy torbice su u trendu! Chekirajte dva ljupka modela iz Orsaya

Krešimir Šustić 23. listopada 2020.

Ako će nešto podići našu modnu kombinaciju na viši nivo, onda su to definitivno ova dva primjerka

2020. godina nam je donijela mnogo neugodnih situacija koje ćemo pamtiti do kraja života, no nama su ipak u fokusu trendovi iz modnog svijeta koji su zavladali na gradskim ulicama.

U proljetno/ljetnoj sezoni je sve vrvjelo od točkica, cvjetića i vibrantnih boja, a jesensko/zimska nam je vratila neke od klasika koje uvijek s radošću uvrštavamo u modne kombinacije.

S obzirom na to da će se temperature spustiti ispod nule, sve više posežemo za toplijim komadima kako bi se na svakom koraku osjećali ugrijano, ali i komforno.

Osim pletenih stvarčica koje su preplavile police trgovina, posebnu pažnju zaslužuju torbice kao glavni modni dodatak kojim upotpunjujemo svoje outfite i dodajemo im osobni touch.

High street brendovi su među novitete uvrstili primjerke koji su napravljeni od krznenih materijala i samim time stvorili mega trend koji će nas pratiti u narednom periodu.

Robna marka Orsay u svojoj ponudi ima dva neodoljiva modela, koji će naše lookove učiniti dodatno atraktivnima i upečatljivima, bez obzira na to španciramo li gradom ili prisustvujemo nekoj svečanijoj zabavi.

219,90 kn

Dolaze u klasičnoj bijeloj boji, a krase ih lanac i kožni remen koji nam omogućuju da ih prebacimo preko ramena ili nosimo u ruci.

169,90 kn

Ove ljepotice možemo ubaciti u casual izdanja uz omiljeni par traperica, kaput i tenisice, ali i uz pletene haljine i visoke modele čizma u party i elegantnijim outfitima.