FOTO by Sinsay

Dekor

Fluffy Sinsay hoklice u novom čupavom izdanju!

Viktoria Mikulić 21. siječnja 2022.

Melem za oči...

Otkako sve više vremena provodimo u svoja četiri zida, s obzirom na to da pandemija ne jenjava, počeli smo zamjećivati neke stvar u puno većem obujmu nego ranije. Primjerice, paučina koja bi bila negdje u gornjem kutu iza zavjese sada nas odjednom bode u oči, sitna točkica na zidu koja tu stoji sigurno dvije godine, sada je tek došla na repertoar.

Home office uvelike je promijenio perspektivu prema vlastitom domu. Ako ništa drugo barem je sada kuća čišća no ikada, no ponekad bismo samo željeli vratiti se u normalnu rutinu i ne svakodnevno obraćati pažnju na takve sitnice.

Donedavno nas je držala blagdanska euforija i stvarno je bilo lijepo raditi iz topline stana, no kako smo ovih dana ogolili prostor, jednostavno je sve nekako obično.

Prije nekoliko dana smo pisali kako možete upotpuniti prostor neodoljivim Mickey Mouse stolićem/kolicima iz Primarka, nadamo se samo da nas već niste preduhitrili odlaskom u Ljubljanu i da ima dovoljno količina za sve nas.

Mickey Mouse stolić/kolica ljubav su na prvi pogled!

Sada smo našli nešto još povoljnije, nešto što možete pronaći u Lijepoj našoj. Uskoro u Sinsay poslovnice i na njihov web shop dolaze preslatke hoklice u čupavom izdanju. U sivoj i puderasto rozoj boji, ove su hoklice melem za oči, a kao što vidite prema ovim slikama, baš kao što će osvojiti vas, jednako će se svidjeti i vašim mališanima.

Gornjište je napravljeno od poliesterskog vlakna, dok su nogice od drveta. Njihova cijena iznoi 84,90 kuna, a putem ovog LINKA možete pratiti kada će stići online, nadamo se već ovog tjedna.