FOTO by C&A

Moda

Fluffy kućne papuče s motivima omiljenih crtanih likova dolaze iz C&A!

Daria Lovrić 13. listopada 2022.

Bambi, Snoopy, Dumbo, Marie – najljepši i najtopliji modeli do 100 kuna!

Jesenski i zimski dani zahtijevaju mekani par kućnih papuča koje će zagrijati naša stopala i zaokružiti kućni outfit. Uz udobne odjevne komade poput kućnog ogrtača, oversized trenirke, rastezljivih tajica i mekih pidžama, papuče su glavni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti nadolazeći period.

C&A kućne papuče 1
C&A kućne papuče

Kako bi spriječili eventualne prehlade i kako bi se što ugodnije osjećali unutar vlastita četiri zida potrebno je što prije opskrbiti se stylish papučama koje će ugrijati i najhladnija stopala. U potrazi za chic modelima koji imaju odličan omjer cijene i kvalitete zavirili smo unutar C&A kolekcije i pronašli predivne modele s omiljenim crtanim likovima.

Simpatične papuče koje su dostojne biti glavne zvijezde na kućnim zabavama

Bambi, Snoopy, Dumbo i Marie nadopunit će naš comfy stil i uljepšati tmurne i maglovite dane stvorene za uživanje uz omiljenu Netflix seriju i topli napitak.

C&A kućne papuče 2
C&A kućne papuče

Uz klasične modele papuča, naš favorit je visoki model papuča koji svojim izgledom podsjeća na čizmice. Preslatki model u nježnoj ružičastoj boji krasi bijelo fluffy krzno i Thumper, poznati zečić iz Bambija.

C&A kućne papuče 3
C&A kućne papuče

Idealne su za kućne partyje u pidžamama, druženje s najbližim članovima obitelji kao i samostalno opuštanje uz film ili seriju.

Cijena svih modela iznosi 12.99€, a svoj primjerak možete naručiti putem C&A web trgovine ili potražiti na prodajnom mjestu. Naše favorite pogledajte niže u galeriji.