FOTO by Etsy

Dekor

Fluffy jastučići u obliku žireva za raskošne jesenske dane!

Daria Lovrić 06. listopada 2023.

Dekorativni jastuci stvoreni su za cozy popodnevno uživanje...

Početak listopada označava početak promjene u našim domovima. Uskoro krećemo s uključivanjem grijanja i dodavanjem preslatkih dekoracija koje će u naš dom unijeti dašak jeseni.

Ukrasni jastuk u obliku žira 1
Ukrasni jastuk u obliku žira

Za promjenu nam nije potrebno mnogo, dovoljno je dodati dekoracije poput umjetnog cvijeća, mirisnih svijeća, slika, dekica i jastučića.

Ukrasni jastuk u obliku žira 2

Ukrasni jastučići u obliku lišća za cozy jesenske dane

Web trgovine već nekoliko tjedana vrve dekorom u obliku lišća, bundevica, kestena i žireva. Ipak, u moru zanimljivih primjeraka, pronašli smo svog favorita. U potrazi za najslađim jesenskim dekorom pronašli šarmantne jastuke u obliku šumskih žireva koji će u vaš dom unijeti dašak „prirode“ i savršeno se uklopiti u svaki ambijent.

Ukrasni jastuk u obliku žira 3

Bilo da ih postavite na kauč ili fotelju i tako kreirate ugodnu oazu u kojoj ćete nakon posla provoditi vrijeme ispijajući kavu ili čaj uz omiljenu knjigu skriveni od niskih temperatura i kiše.

Prigrlite jesen i razbacajte žireve u zemljanim tonovima smeđe, boje konjaka, bež i sive svom domu i dodajte interijeru cozy touch.

Ako su i vas očarali ovi neodoljivi jesenski primjerci jastučića možete ih naručiti preko Etsy po cijeni od $41.86 i uživati u najraskošnijem godišnjem dobu!