FOTO by Amazon

Modni dodaci

Fluffy grijač za ruke uz kojeg nema hladnoće!

admin 15. studenoga 2022.

Mekani, pufasti, topao, idealan je i za sve one koji vole drijemati na poslu...

Ako je vaš posao 8-satno tipkanje na laptopu i koliko god bilo toplo u prostoriji, vama se u tom položaju jednostavno ne mogu ugrijati ruke, nastavite čitati dalje…

Nažalost, nemamo svi podjednaku cirkulaciju i koliko god se trudili ugrijati s toplim vunenim čarapama i debelim džemperima, svejedno su nam ruke ledene. Za sve koji ne mogu podnijeti hladnoću i u stanju su nakon posla uključiti sušilo za kosu ili se tuširati u vrućoj vodi ne bi li se ugrijali, možda je krajnje vrijeme da razmislite o kupnji grijača za ruke.

Najfluffy primjerak pronašli smo na Amazonu, a isti dolazi u sivoj boji. U nastavku donosimo više detalja o njegovoj praktičnosti i načinu korištenja:

Mekani flanel i janjeća vuna mogu vam pomoći da zagrijete svoje ruke dok održavate potpunu udobnost uz materijale najviše kvalitete. Temperatura je prikladna, oko 50℃, nije jako vruće i ugodna je za korištenje.

Jastuk za grijanje ruku može pomoći u ublažavanju hladnih ruku, a također predstavlja i toplinsku njegu za ublažavanje bolova u otečenim, suhim i ispucalim rukama i smanjenje kronične boli u rukama.

Također, ovaj grijač veoma je praktičan. Samo otvorite patentni zatvarač, uključite USB utičnicu u računalo i spreman je za korištenje. Naravno, ne smatramo da biste konstantno trebali koristiti ovaj grijač jer baš kao što je sauna zdrava, ne možemo izdržati u istoj dulje od desetak minuta. Stoga, pažljivo dozirajte grijanje…

P.S. ako volite drijemati na poslu, ovo je najmekši jastuk koji možete poželjeti tijekom radnog vremena.

Njegova cijena iznosi $37.55, a naručiti ga možete putem Amazona.