Moda

Flores y más flores! Desigual cvjetna rapsodija ove jeseni ne prolazi nezamijećeno!

Antonija Andabak 14. rujna 2020.

Pink i crvena dominiraju ovom kolekcijom - savršen izbor!

Desigual nas redovito oduševljava svojom zanimljivom interpretacijom jarkih boja i uzoraka koji u njihovom modnom izričaju djeluju gotovo – bezvremenski.

Patchwork, geometrijski oblici i raznorazni uzorci poput točkica, prugica u šarenim pojedinačnim odjevnim kombinacijama, mami da otvorite novčanik i potrošite malo više od planiranog!

View this post on Instagram

One flower a day, keeps a smile on your face

A post shared by Desigual (@desigual) on

Desigualovi noviteti posve su nas oduševili izborom nijansi u kolaboraciji sa španjolskom dizajnericom Maríom Escoté u kojoj dominiraju pink i crvena, koja, sudeći prema dizajniranim komadima, nije rezervirana samo za ljetni period godine!

Kolekciju prožimaju vesele boje, japanska slova kao i grafički prikaz anime koja prikazom suptilno slavi žensku seksualnost. Ovakvi će se komadi zasigurno svidjeti ljubiteljima anime filmova koji će na upečatljiv način pokazati svoje preferencije filmske umjetnosti!

99,95 €

Desigual noviteti spajaju komade za prijelazno vrijeme, ali i one koji će nas grijati pri nižim temperaturama.

89,95 €

Savršenstvo u ležernom izdanju privući će dame koje biraju sportsku eleganciju na dnevnoj bazi pošto komplet trenirki mogu nositi i za vrijeme odlaska u grad na kavu ili shopping, dok će haljinice svoje mjesto prezentiranja naći za vrijeme večernjih izlazaka!

129,95 €
99,95 €
99,95 €

Komad koji je osvojio sve simpatije definitivno je oversized pink-red čupava vesta, oversized kroja koju možete nositi samostalno uz pete ili na tajice za pomalo retro look.

149,95 €
59,95 €

Cijene i eco friendly cjelokupnu kolekciju s potpisom umjetnice Maríe Escoté, možete pronaći OVDJE!