Moda

Floral overdose! Šareni cvjetići ispunili Dr.Martens gležnjače!

Antonija Andabak 21. rujna 2021.

Preslatke su!

Dr.Martens i ove jeseni iznenađuje uzorcima koji na prvi pogled asociraju više na proljeće ili ljeto nego jesen sa svojim smeđim, narančastim i bordo tonovima.

Masivnu pozitivnu reakciju momentalno su izazvale gležnjače s platformom na kojima su dizajneri odlučili ukomponirati svih pet najpopularnijih uzoraka koje neke datiraju iz vremena 90-ih.

Tako je nastala cvjetna fuzija preslikana u harmonični dizajn koji nesumnjivo izaziva oduševljenje.

Mashup sadašnjosti i prošlosti, nosit će ljubiteljice živahnih tonova i uzoraka koje ponekad s odjećom vole igrati na sigurno ali zato akcentiraju obuću koju nose, bilo da je riječ o štiklama u stilu Sarah Jessice Parker ili masivnim martama na cvjetiće!

Jesenska obuća dozvoljava da se poigravate s bojama, bez obzira na to što prednjače topli tonovi poput boje vina, čokolade ili lišća, a šareni dezen svakako će unijeti veselje u svaki vaš modni izlet.

Martensice obožavaju nositi svi, od klinceza do “velikih” modnih ekspertica, a osobito su postale popularne uz uvođenje zanimljivih materijala, boja i uzoraka pa tako nije neobično vidjeti Marte sa šljokicama ili presijavajućim efektom.

Ipak… Marte na cvjetiće koje se mogu nositi s vezicama ili bez njih, zakopčavajući ih samo zipom, modni su pogodak kojeg ove jeseni ne želite propustiti! Detalje potražite na službenom web shopu Dr.Martens.