FOTO by Instagram @theflintstonestv / theawesomer.com

Dekor

Flintstones mega luftić za vas i vašu jaču polovicu

Mia Vodopija 14. srpnja 2021.

Sjećate se Flintstonesa? Uživajte u luftiću u obliku njihovog auta!

Ljeto i godišnji odmor su napokon stigli i vi se sretno kupate u moru ili bazenu. Iako je plivanje jedna od najzdravijih aktivnosti, malo ste ljubomorni kada vidite ostale ljude kako uživaju na luftićima.

Odlučili ste da ćete luftić nabaviti još danas! S toliko izbora i mogućnosti, gdje početi? Koji kupiti?

Kada na internetu vidite ponudu luftića, znate da je vrijeme za lude morske i bazenske zabave pred vama. Prošlih sezona naišli smo na nekoliko modela mega luftića koji jednostavno ‘vrište’ zabava za kompletnu ekipu.

Iako je ljeto doba kada volimo shoppingirati, među najpopularnijim investicijama su definitivno luftići, ta plastična čuda na kojima bi mogli cijeli dan ploviti po moru i uživati u dobrom životu.

Zadnjih godina mogli smo viđati svakakve, od kojih su najprodavaniji bili u obliku flaminga, krafne ili jednoroga, no s obzirom na to kako se ponuda stalno širi, odlučili smo se baciti u potragu za aktualnim napuhancima.

Za sve one koji se sjećaju Freda i Wilme Flintstones, ovogodišnju pobjedu nosi luftić u obliku njihovog auta – ne sumnjamo da će biti glavna atrakcija koja pluta po vodi.

Flintstones mega luftić svojom prostranošću i funkcionalnošću omogućuje cjelodnevni boravak na njemu, bez da vam išta fali.

Držači pića, kao i dio koji možete napuniti ledom u luftiću, omogućuju vam da napitke držite hladnima dok plutate, tako da im svi u bazenu mogu imati prikladan pristup.

Nadamo se da ćete nabaviti baš ovaj luftić i poput Freda uzviknuti: „Yabba Dabba Doo!“