Dekor

Flamingo ružičaste čaše – jer tmuran vikend treba zaliti vinom!

Viktoria Šafranić 14. svibnja 2021.

Kišni dani pred nama ne obećavaju mnogo, no mi ćemo ipak nazdraviti...

Svi bismo mi najradije da nas konstantno obasjava sunce jer tada imamo više elana i energije za sve što je pred nama. Čak nam preko tjedna ne smeta malo kišice, ali za vikend se nadamo što vedrijem nebu kako bismo jutra, popodneva i večeri mogli provoditi negdje na otvorenom, uz svježi zrak i cvrkut ptičica.

No nažalost na vremensku prognozu ne možemo utjecati i koliko god nas ljuti provođenje vremena u četiri zida jer smo proteklih godinu dana bili dovoljno zatočeni, ipak i to ima svoje čari.

Ako ste dovoljno kreativni, pronaći ćete način da se zabavite i ovaj tmuran vikend provedete uz najdraže delicije, kupku, omiljenu knjigu, Netflix serije ili s prijateljima dogovorite kartanje ili neku društvenu igru.

Za koju god varijantu se odlučili, tu su i čaše koje će upotpuniti doživljaj, a uz koje smijeha neće nedostajati. Set od 4 ružičasta primjerka s ilustracijom flaminga pronašli smo na Nextu po cijeni od 122,00 kuna, što je veoma isplativo.

Ove čaše za vino svojim dizajnom donose ljetni štih u naše domove, a pravi vinoljupci zasigurno će ih ponijeti i na more te uz njih guštati na plaži i uz šum valova.

Mi ih definitivno vidimo kraj sebe već ovog tmurnog vikenda koji treba zaliti s najboljom sortom iz našeg vinskog podruma. Rezervirane su za bijelo vino, no mi bismo u iste točili i šampanjac, rose i još mnoge druga pjenušava pića.

Ako svoju kolekciju čaša želite nadopuniti ovim razigranim pink izdanjem, već danas ih naručite putem LINKA.