FOTO by Netflix

Film

First Kill – nova Netflix serija za ljubitelje vampira

admin 09. svibnja 2022.

Još jedna vampirska poslastica puna ljubavi i mržnje

Vampiri nikada ne izlaze iz mode – barem se tako nadaju iz Netflixa jer uskoro će krenuti s prikazivanjem nove serije koja će razveseliti sve koji su uživali u filmskim nastavcima “The Twilight Saga“.

Serija “First Kill” temeljena je na kratkoj priči autorice bestselera New York Timesa Victorije “V. E.” Schwab i uvesti će vas u novu vampirsku ljubavnu priču s već poznatom temom vampiri protiv lovaca na vampire.

Kratki opis serije glasi: “Kada dođe vrijeme da tinejdžerka vampirica Juliette (Sarah Catherine Hook) izvrši svoje prvo ubojstvo kako bi mogla zauzeti svoje mjesto među moćnom vampirskom obitelji, ona svoj fokus prebacuje na novu djevojku u gradu po imenu Calliope (Imani Lewis). Ali na veliko Julietteino iznenađenje, Calliope je lovac na vampire iz obitelji slavnih ubojica. Obje shvaćaju da jedna drugu neće tako lako ubiti, ali osim mržnje razvijaju se i neke druge emocije.”

U seriji također glume Elizabeth Mitchell kao Margot Fairmont, Aubin Wise kao Talia Burns, Gracie Dzienny kao Elinor Fairmont, Dominic Goodman kao Apollo Burns, Phillip Mullings Jr. kao Theo Burns i Jason R. Moore kao Jack Burns.

U prvoj sezoni bit će ukupno osam epizoda i svaka će trajati oko 60 minuta.

Netflix je i službeno potvrdio da će serija krenuti s prikazivanjem u petak, 10. lipnja 2022., tako da nismo previše daleko od datuma izlaska!