FOTO by IMDb

Zabava

Firefly Lane – Netflixova nova serija o vječnom i neraskidivom prijateljstvu

Krešimir Šustić 16. siječnja 2021.

Pripremite se za cjelonoćno binganje sa svojom BFF jer uskoro izlazi

Netflix je jedna od najpopularnijih internetskih platforma današnjice koja nam omogućuje da po cijele dane i noći neometano gledamo serije i filmove.

Budući da još uvijek nismo u mogućnosti izlaziti i partyjati, odlična je alternativa kojom možemo zamijeniti aktivnosti koje su nam trenutno nedostupne.

U carstvu različitih žanrova i likova koji nas nasmijavaju do suza, poseban nam je gušt pogledati radnje s kojima se možemo poistovjetiti i povezati na emocionalnoj razini.

Novitet koji će uskoro biti dostupan, upravo je jedan od onih koji prikazuju koliko je bitno imati najbolju prijateljicu u svom životu i trenucima slabosti koji nas sve ponekad obuzmu.

Firefly Lane je serija nastala po istoimenim romanima s glavnim protagonisticama Tully i Kate, čije prijateljstvo započinje u ljeto 1974. godine i traje njihov čitav život.

Zajedno proživljavaju 30 godina uspona i padova, trijumfa i razočaranja, slomljenog srca i radosti te ljubavnog trokuta koji prijeti njihovom prijateljstvu.

Kako Tully doživljava bogatstvo i slavu, Kate bira brak i majčinstvo, ali kroz sve to njihovo prijateljstvo ostaje netaknuto, sve dok se ne suoče s krajnjim testom.

U nastavku slijedi službeni trailer za koji vjerujemo da će vas oduševiti te ćete s nestrpljenjem iščekivati 3. veljače kako biste je mogli bingati sa svojom BFF.