FOTO by IMDb

Film

Firefly Lane – druga sezona popularne serije o prijateljstvu vraća se na male ekrane!

Daria Lovrić 26. kolovoza 2022.

Otkrili smo u što nas i kada očekuje u novim epizodama...

Netflix je najpopularnija internetska platforma današnjice i pruža nam mnoštvo materijala u kojem svakodnevno uživamo. Bili ljubitelji akcije, romantičnih filmova, drama, trilera ili hororaca izbora je napretek. Dolaskom hladnijih dana, omiljena aktivnost nam je vikend uživanje s BESTie u novim epizodama omiljenih serija.

Firefly Lane – Netflixova serija o vječnom i neraskidivom prijateljstvu

Firefly Lane jedna je od najpopularnijih serija koju, ako već niste, morate pogledati sa svojom najboljom prijateljicom. Nastala po istoimenim romanima s glavnim protagonisticama Tully i Kate, prati 30 godina njihovog života, uspona i padova te ljubavnog trokuta koji prijeti njihovom prijateljstvu.

S oduševljenjrm najavljujemo da ćemo uskoro uživati u novim epizodama, raspletima i avanturama najboljih prijateljica.

Firefly Lane – druga sezona

Netflix je najavio drugu sezonu u svibnju 2021., koja je trebala biti objavljena 2022. godine, a tako će i biti. Produkcija je započela snimanje u Kanadi u studenom 2021., a to je potvrdila i Katherine Heigl.

Potpuni datum izlaska tek treba biti objavljen, ali znamo da će serija izaći u studenom 2022. zahvaljujući intervjuu s Jinny Howe.

Što nas očekuje u novoj sezoni?

Na kraju prve sezone, ostale su nam dvije vrlo zanimljive slike odnosa Tully i Kate. Nakon što je Tully napustila svoju emisiju, BESTies uživaju u ugodnom druženju uz kamin, gdje Tully obećava Kate da će joj pomoći da nađe posao kad se ponovno zaposli.

Zatim imamo flashforward do buduće scene, gdje se par emocionalno sukobljava na sprovodu, a Kate izjavljuje da više nikada ne želi vidjeti Tully.

Bez sumnje, druga sezona objasnit će što se dogodilo i zašto se narušio njihov odnos. Sukob se odvija na sprovodu, stoga ćemo vrlo ubrzo saznati o čijem se sprovodu radi. Budući da Tully dolazi odati počast, očito je da je riječ o sprovodu nekoga tko je Kate najbliži.

Iako još nije potvrđeno,na stranici IMDb pojavili su se naslovi novih epizoda:

Episoda 1 – Wish You Were Here
Episoda 2 – On The Road
Episoda 3 – I’m Coming Out
Episoda 4 – Papa Don’t Preach
Episoda 5 – Simple Twist of Fate
Episoda 6 – Reborn on the Fourth of July
Episoda 7 – Good Riddance/Time of Your Life
Episoda 8 – All Apologies

Koga ćemo gledati u novoj sezoni?

U novoj sezoni od stare glumačke postave gledat ćemo Tully (Ali Skovbye), Marah (Yael Yurman), Mutta (Brendan Taylor), Tully Hart (Katherine Heigl) te Kate (Sarah Chalke).

Netflix je putem Deadlinea najavio četiri nova lika u glumačkoj postavi. Ignacio Serricchio, argentinski glumac, pridružio se ekipi Firefly Lanea i trebao bi glumiti Dannyja Diaza. Danny je opisan kao drzak sportski novinar koji je postao reporter i razvija odnose s Tully.

Greg Germann, poznat po ulozi u Uvodu u anatomiju, glumit će Benedicta Binswangera, dok će India de Beaufort glumiti Charlotte. Naposljetku, Jolene Purdy glumit će Justine Jordan, optimističnu agenticu za talente. Purdy je najpoznatija po svojim nedavnim ulogama u filmovima The White Lotus i WandaVision.

U svakom slučaju jedva čekamo vidjeti hoće li radnja druge sezone pomno pratiti radnju knjige. Za to nema potvrde, međutim u knjizi je Kate dijagnosticiran rak dojke u završnoj fazi i ona umire.

Možemo samo nestrpljivo čekati i nadati se drugačijem raspletu.