FOTO by Fingersi.hr

Handmade

Fingersi.hr – otisak prsta kao najoriginalniji poklon za različite prigode!

Viktoria Mikulić 07. travnja 2022.

Ako nekome želite pokloniti uspomenu za čitav život, ovi okviri su zaista nešto posebno i trajno!

Uskoro završava razdoblje Korizme i nakon Uskrsa, pred nama su brojna događanja. Sve se lagano počelo vraćati u normalu i već smo željni druženja, minglanja i fešti.

Posljednje dvije godine svi smo se nekako udaljili, stoga ne čudi što nam nedostaje ona prisnost na proslavama. Razgovor s osobom koju nismo vidjeli godinama, gromoglasan smijeh s dragim ljudima, plesanje do dugo u noć, ah sve su to sitnice koje život znače.

No ono čemu se posebno radujemo je darivanje bliskih osoba i njihova reakcija kada prime poklon u ruke. Uz unikatne stvarčice koje smo pronašli svakom će u oku zasjati suza radosnica. Dopustite da vas upoznamo s domaćim brendom Fingersi.hr koji unutar svog asortimana imaju personalizirane uspomene za različite prigode.

Neovisno o tome jeste li ovog proljeća ili ljeta krsna kuma, bliska osoba vam prima sakrament svete pričesti ili ste krizmana kuma, oduševit će vas FINGERPRINT TREE, uspomena na sveto krštenje, prvu pričest i svetu potvrdu koje predstavlja motiv obiteljskog stabla na platnu.

Po čemu je ovaj poklon toliko originalan? Njegovo korijenje i stablo simboliziraju temelj, čvrstoću i povezanost, a krošnja ukrašena potpisanim otiscima prstiju kao lišće na granama podršku, nadu, vjeru i ljubav svih uzvanika.

Ako ste pak kuma na vjenčanju, oduševit ćete mladence FINGERPRINT TREE uspomenom na vjenčanje. Ovaj motiv obiteljskog stable dolazi na štafelaju gdje svatko od uzvanika može ostaviti svoj potpisani otisak prsta u boji s različitim finger print pečatima. (Ovaj svadbeni set sadrži platno s motivom obiteljskog stable dimenzija 50x70cm, štafelaj, fingerprint pečati u boji, kemijsku olovku).

Tu je i najdraži L.o.v.e finger print personalizirani okvir svim zaljubljenima pod nazivom „Fly me to the moon“ koji možete pokloniti svojoj boljoj polovici za Valentinovo,vjenčanje, godišnjicu braka ili veze.

Fingersi.hr domaći su brend koji će osvojiti svačije srce jer fingerprint okviri uspomena su unikatni i jedinstveni pokloni koji diraju ravno u dušu.

Ovaj nam kreativan tim poručuje: “Otisni svoj prstić kao trag srca svoga i potpiši da se zna od koga.” Ako i vi nekome želite ostaviti trag u srcu i vječnu uspomenu, svakako posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram gdje možete vidjeti razne primjere i odlučiti se za svog favorita.

Također, narudžbu možete izvršiti i putem službenog maila info.fingersi@gmail.com ili broja mobitela 098/938 8228.