FOTO by Instagram @fingertattooart

Ljepota

Finger tattoos – izrazite kreativnost na suptilan način

Mia Vodopija 19. siječnja 2022.

Zašto si ne biste priuštile jedno potpuno novo iskustvo?

Tetovaže su već odavno prestale biti tabu – ne smatramo više ludima i opasnima one osobe koje se odluče tetovirati. No, velike tetovaže nisu nužno za sve.

Ako se želite tetovirati i na taj poseban način ukrasiti svoje tijelo, ali ne želite sjediti u tattoo shopu satima, zašto se ne biste odlučile za suptilne tetovaže na prstima?

Finger tatoos ili tetovaže na prstima posebne su po tome što su potpuno prilagodljive. One se mogu napraviti u gotovo svakom stilu, što znači da se možete odlučiti za suptilni dizajn koji će odlično odgovarati vašem stilu. No čak i ako tražite minimalistički dojam, tetovaža na prstu će i dalje biti vidljiva, stoga odaberite nešto što vam je zbilja bitno i što ćete rado nositi i pokazivati godinama.

Hoćete li veću ili manju finger tatoo, koji će biti položaj i koliko želite da bude pigmentirana, samo su neka od pitanja. Također bitan je i stil koji želite na prstu.

Tetovaže na prstima jedno su od najbolnijih mjesta za tetoviranje zbog nedostatka mišića i masnog tkiva između kože i kostiju. To je područje koje ima puno živaca.

Međutim, za razliku od nekih tetovaža, ove na prstima trebaju svako toliko dotjerivati jer zbog naših svakodnevnih radnji, tinta tetovaže na prstu ima tendenciju lako izblijediti.

Što god da odlučite, jedno je sigurno – tetovaže na prstima su lijepa i suptilna umjetnost koju ćete rado pokazivati ostatku svijeta.