FOTO by Netflix

Film

Finalni trailer za seriju Firefly Lane garantira emotivan kraj Kate i Tully

admin 28. ožujka 2023.

Spremni za rollercoaster emocija?

Obožavateljima serije Firefly Lanea nije dugo trebalo da odgledaju prvih devet epizoda druge sezone.

Nakon što je prvi dio druge sezone objavljen krajem prošle godine svi jedva čekaju nastavak i dobra je vijest što neće još dugo čekati.

Firefly Lane finalna sezona
Foto: Netflix

Svo veselje nadolazećih epizoda pokvarila je činjenica što će iste označavati kraj serije.

Serija temeljena na istoimenom romanu Kristin vrlo je brzo stekla popularnost i gledanost, ali moramo priznati da je čitava priča trajala prekratko.

Firefly Lane finalna sezona
Foto: Netflix

U seriji glume Katherine Heigl i Sarah Chalke – dvojac koji tumači uloge dvije najbolje prijateljice, Tully Hart i Kate Mularkey, čije prijateljstvo traje dugih trideset godina.

Prvi dio druge sezone fokusiran je na Kate kojoj je dijagnosticiran agresivni oblik raka dojke. Zadnje scene prikazuju je kako brzo odlazi u Tullyin stan kako bi joj rekla lošu vijest, ali otkriva da se njezina najbolja prijateljica odselila.

Firefly Lane finalna sezona
Foto: Netflix

Službeni Netflixov sinopsis za drugi dio druge sezone glasi: “Za Kate i Tully nijedna prepreka nije prevelika kada je u pitanju njihovo cjeloživotno prijateljstvo. Ali postoji li jedna greška koja bi ih mogla zauvijek rastaviti?”

Firefly Lane finalna sezona
Foto: Netflix

Upravo je izašao i finalni trailer za drugi dio druge sezone koji je rasplakao većinu gledatelja te sudeći prema svemu, čeka nas vrlo emotivan kraj.

Svi se nadaju sretnom završetku, ali tek ćemo 27. travnja otkriti pravu istinu, kada serija ima svoj službeni početak prikazivanja.