FOTO by Netflix

Film

Filmovi i serije u kojima možete gledati glumce serije La Casa de Papel

admin 25. kolovoza 2021.

13 filmova i 4 serije u kojima se pojavljuju Tokio, Rio, Denver, Professor...

I dok se pripremamo za posljednju sezonu hita La Casa de Papel, vrijeme možemo upotpuniti filmovima i serijama u kojima glume glavni protagonisti megapopularne serije.

Kako bismo vam skratili vrijeme pronalaska i kako biste što ranije uživali u kokicama pred televizorom donosimo vam popis serija i filmova s omiljenim glumcima.

SERIJE

Elite 

Jamie Lorente (aka Denver), María Pedraza (Alison Parker u sezoni 1 and 2) i Miguel Herrán (aka Río) – svi se oni pojavljuju u ovoj popularnoj seriji za mlade. Iako su svi troje smanjili kapacitet sudjelovanja u seriji ipak su ključni za početak i prvih par sezona.

Toy Boy

María Pedraza (aka Alison Parker) glumi u ovom erotskom trileru o muškom striperu koji pokušava očistiti svoje ime nakon krive osude za ubojstvo.

Paquita Salas

Jedna od najboljih humorističnih serija španjolske televizije u kojoj Belén Cuesta (Julia od 3. sezone nadalje) ima jednu od glavnih uloga. Úrsula Corberó (aka Tokio) također glumi u ovoj zakulisnoj satiri španjolske filmske industrije.

Locked up

Ova serija nije originalno od Netflixa, ali je dostupna na Netflixu. U seriji se pojavljuju Alba Flores (aka Nairobi) i Najwa Nimri (Alice Sierra u sezoni 3-5) koje glume zatvorenice.

FILMOVI

Gun City

Jaime Lorente (aka Denver) i Paco Tous (aka Moskva) glume oca i sina u ovoj gangsterskoj drami smještenoj u Barcelonu 1920 -ih.

Mirage

Mirage-Álvaro Morte (aka Profesor) pojavljuje se u ovom uvrnutom znanstveno-fantastičnom filmu o oluji koja uzrokuje otvaranje vremenskog kontinuuma koje će promijeniti tijek ubojstva koje se dogodilo prije 25 godina.

Who Would You Take to a Desert Island?

Jaime Lorente (aka Denver) i María Pedraza (aka Alison Parker) ponovno udružuju snage u ovoj melodrami o skupini dvadesetogodišnjaka na pragu velikih životnih promjena koji se okupljaju na posljednji noćni izlazak kako bi njihova prijateljstva još više očvrsnula.

Errementari: The Devil and the Blacksmith

Itziar Ituño (aka Raquel Murillo/) pojavljuje se u ovom fantastičnom horor filmu koja dolazi kao adaptacija tradicionalne baskijske narodne priče u kojoj se seoski kovač bori s vragom kako bi spasio malo dijete.

The Silence of the Marsh

Pedro Alonso (aka Berlin) glumi u ovom trileru o kriminalističkom piscu za kojeg se granica između fantazije i stvarnosti počinje brisati dok istražuje političku korupciju u Valenciji.

The Warning

Belén Cuesta (aka Julia) u ovom napetom znanstveno-fantastičnom kriminalističkom trileru glumi djevojku žrtve ubojstva i prijatelja čovjeka koji misli da može predvidjeti ubojstvo koje će se dogoditi na benzinskoj pumpi u Madridu.

Despite Everything

Belén Cuesta (aka Julia) glumi jednu od četiri sestre koje pokušavaju saznati istinu o identitetima svojih očeva. U ovom filmu također glumi Blanca Suárez pa bi stoga mogao biti zanimljiv ljubiteljima španjolske Netflixove serije The Cable Girls.

Yucatán 

Rodrigo de la Serna (aka Palermo iz sezone 3. i 4.) glumi prevaranta koji pokušava nadmudriti svog bivšeg partnera.

The Endless Trench

Belén Cuesta (aka Julia) s pravom je osvojila pohvale kritičara i nagradu Goya za svoj nastup kao supruga čovjeka koji se nakon španjolskog građanskog rata više od 30 godina morao skrivati u svojoj obiteljskoj kući.

The Tree of Blood

Úrsula Corberó (aka Tokio) glumi u ovoj arthouse drami koju je režirao autor Julio Medem o paru koji traži svoje obiteljske korijene u španjolskoj Baskiji. Najwa Nimri (Alice Sierra) također se pojavljuje u filmu.

A Remarkable Tale

Paco Tous (aka Moskva) ima malu ulogu u ovoj simpatičnoj, ali prilično rasističkoj komediji o skupini afričkih migranata koji se pojavljuju u malom španjolskom selu.

The Invisible Guardian

Trilogija misterija ubojstava smještena u španjolskoj regiji Navarra. Paco Tous (aka Moskva) pojavljuje se u sva tri nastavka kao osebujni liječnik.

Sky High

Miguel Herrán (aka Rio) glumi u ovom kriminalističkom trileru o bandi lopova koja djeluje na marginama suvremenog Madrida. Film je trenutno u procesu adaptacije u Netflixovu originalnu seriju, ali još se ne zna hoće li Herrán glumiti ili će se u njemu samo pojaviti.