FOTO by Disney shop

Moda

Festive Crocsice u Disney izdanju razveselit će i najvećeg Grincha!

Daria Lovrić 23. listopada 2023.

Nek i vaša stopala osjete božićni duh!

Kraj je listopada i samo nas još mjesec dana dijeli do početka blagdanske groznice. Neki od nas već vjerno tragaju za poklonima kako bi na vrijeme uhvatili najslađe darove za svoje voljene.

Disney Crocs
Disney Crocs – $59.99

Ove godine, Crocs je ponovno uskočio u svijet blagdanskog veselja s najnovijim dizajnom gumenih natikača koje će razveseliti i najvećeg Grincha.

Većina nas već posjeduje mnoštvo odjevnih komada u božićnom izdanju poput ugly božićnih pulovera, a sada svoje kućno izdanje imate prilike upotpuniti novim crocsicama.

Disney Crocs 2

Crocs je ove godine predstavio dva jednaka modela, za odrasle i djecu, inspirirana božićnim motivima i Disney junacima. Naime, naše dvije omiljene teme spojene u jedan modni komad, kombinacija su koja oduševljava.

Nove Mickey Mouse crocsice za istinske ljubitelje Disney likova i udobne obuće

Festive print prikazuje Mickeyja, Minnie, Plutona, Simbu, Zvončicu, Bambija, Pinokija, Petra Pana i druge junake koji razmjenjuju darove pokraj bora. Legendarni Crocs model upotpunjuju četiri vesela Jibbitz privjeska od vinila u obliku poklona i Mickeyja Mousea.

Bez obzira jeste li na blagdanskoj zabavi kod kuće ili ih planirate nositi izvan kuće, ove Crocs natikače će biti primijećene i donijeti blagdansku atmosferu gdje god se pojavili.

Putem Disney web trgovine nabavite svoj par odmah i dopustite svojim stopalima da slave blagdane sa stilom.