FOTO by worldofsweets.de

Iće & piće

Ferrero uskršnje poslastice najslađi su blagdanski poklon!

Viktoria Mikulić 13. veljače 2024.

Šećerne bombe!

Ferrero svake sezone svoje vjerne kupce iznenadi posebnim izdanjima, a osobito ususret blagdanima. Iako Uskrs slavimo krajem ožujka, već sada lagano razmišljamo o delicijama koje ćemo pripremati za najvažniji katolički blagdan, kao i home dekoru kojim ćemo ukrasiti naš ambijent.

Također, već smišljamo nezaboravnu potragu za pisanicama kojom ćemo obradovati naše mališane. Ako još niste odredili čime ćete ih iznenaditi u košarici, nova dva Ferrero proizvoda bi vas mogla obradovati. Od zečića do preslatke kutije s pisanicama, nadamo se da će uskoro stići i na naše police.

Doživite i vi uskršnju čaroliju sa zečjim ušima! Ferrero Küsschen kutija s preslatkim zečjim ušima daje vam prekrasan izbor kremastih čokoladnih jaja u popularnim tamnim i lješnjakovim varijantama.

Doživite intenzivan okus ovih delikatnih čokoladnih kreacija i dopustite da vas zavede nježno punjenje. Idealan poklon za Uskrs koji obećava radost i uživanje!

Drugi, jednako primamljiv novitet je zečić od bijele čokolade. Uz ukusni Ferrero Küsschen Easter Bunny White Crispy ljubitelji bijele čokolade dolaze na svoje. Simpatični uskršnji zeko napravljen je od najbolje bijele čokolade i dolazi s hrskavim dodacima. Slatka poslastica koja stane u svaku uskrsnu košaricu.

Koji je vaš favorit?