FOTO by Instagram @sweetreviewsuk / musgravemarketplace.ie

Dom

Ferrero Rocher zlatno jaje u uskrsnom izdanju krije sočne poslastice!

Daria Lovrić 08. veljače 2023.

Stiže nam još jedna čokoladna bomba iz Golden Eggs kolekcije!

Nakon što nas je oduševio najavom mini čokoladnih jaja u tri kremaste i hrskave verzije, Ferrero je lansirao veliko čokoladno jaje koje krije dobro poznata iznenađenja.

Ferrero Rocher jedan je od naših omiljenih proizvođača slatkiša i svake nas sezone iznova iznenađuje novitetima koje jedva čekamo kušati. Iako svatko ima svog favorita, pored Mars i Kinder tvornice, mi ipak prednost dajemo Ferrero slasticama.

Proteklih par mjeseci u Ferrero tvornici radilo se na proizvodnji i kreiranju noviteta, a neke od njih smo već predstavili poput ukusnih sladoleda od karamele i kokosa. Ovog puta vrijeme je za uskrsne novitete.

Ferrero čokoladno jaje u blagdanskom izdanju

Naime, riječ je o velikom čokoladnom jaju iz Golden Eggs kolekcije. Ferrero Rocher Golden Easter Egg dolazi u pakiranju od 250 g. Oblik čokoladnog jaja napravljen je od kremaste čokolade s komadićima lješnjaka u čijoj se unutrašnjosti kriju Ferrero kuglice.

Unutar jaja pronaći ćete šest Ferrero kuglica koje su ispunjene kremastim nadjevom od lješnjaka i hrskavim komadićima waffla.

Ukusni novitet trenutno je dostupan u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Tesco trgovinama po cijeni od £10. Nadamo se da će ova sočna uskrsna kolekcija čokoladnih jaja ubrzo stići i kod nas.