FOTO by Amazon / Instagram @produktneuheiten / Ferrero Rocher

Dom

Ferrero Rocher Premium čokolade lješnjak i badem te lješnjak i slana karamela!

Daria Lovrić 08. svibnja 2023.

Držite li se originala ili želite isprobati nove okuse?

Baš poput modnih noviteta, moramo priznati da nam novosti iz svijeta slatkiša bude leptiriće i trbuhu i da nam srce zaigra jednakom brzinom. Vjerujemo da ne postoji osoba na ovom svijetu koja ne voli čokoladu.

Bila ona bijela, tamna, mliječna ili imala neke posebne dodatke poput orašastih plodova, voća i raznoraznih kremi, čokolada je čokolada. Baš kao i sladoled, ona je posebna kategorija za sebe o kojoj se može raspravljati danima i ne svrstavamo je u skupinu s drugim slatkišima poznatih renomiranih brendova.

Ferrero Rocher čokolade
Ferrero Rocher čokolade

Već smo vam predstavili Ferrero i Raffaello čokolade, međutim sada dolaze u nešto novijem i bogatijem izdanju.

Naime, moramo priznati da smo veliki ljubitelji svih slastica koje proizlaze iz Ferrero tvornice i da se još nikada nismo razočarali. Neke su bolje, neke su dobile prolaznu ocjenu, međutim nijedna nije loša, pa vjerujemo da će nas i ove čokolade raspametiti.

Naime, riječ je o čokoladama koje kao i originalne verzije u svakom redu imaju kuglice nalik prepoznatljivim Ferrero kuglicama.

Naime, mliječna čokolada s bademima stvorena je za sve ljubitelje lješnjaka i kalifornijskog badema koji su nježno umotani u baršunaste slojeve mliječne čokolade.

S druge strane, imamo puni okus tamne čokolade od 55% kakaa, s kremastim nadjevom i hrskavim dodacima. Komadići karamele u kontrastu s Cornish soli i izrazitim okusom kakaa, čine savršeni užitak slatke i slane kombinacije koji će zadovoljiti i najistančanije nepce.​

Naime, verzija s bademima stiže u Njemačku kao limitirano izdanje, točnije u listopadu, stoga kontaktirajte nekog od poznanika koji tamo žive i zamolite ga da vam pošalje paketić kada stignu. S druge strane, tamne čokolade sa slanom karamelom možete naručiti putem Amazona po cijeni od $26.32.