FOTO by worldofsweets.de

Dom

Ferrero čokoladna jaja u blagdanskom izdanju stižu u dvije hrskave verzije!

Daria Lovrić 02. studenoga 2022.

Stigla je božićna Ferrero Waffle kolekcija s lješnjakom i kakaom? Koju biste vi probali?

Nakon što smo dočekali Kinder Bueno jaja u blagdanskom ruhu, strpljivo smo čekali nove božićne verzije slatkiša omiljenih proizvođača slastica. U stvaranju ukusnih poslastica nema većeg stručnjaka od Ferrera stoga nas je još jedan novitet naprosto oduševio.

Ferrero slastice prva su asocijacija kada je riječ o blagdanskim delicijama. U predivnom izdanju i zanimljivog okusa, jedan su od najdražih slatkiša koje možemo pronaći na tržištu. Iako smo možda previše subjektivni, vjerujemo da svatko od vas ima barem jednu poslasticu iz Ferrero tvornice koja mu je u top 5 omiljenih slatkiša.

Ferrero čokoladna jaja odgovor su na neopisivu želju za slatkim!

Kako bismo i ove zime uživali u ukusnim novitetima, Ferrero je lansirao božićna čokoladna jaja u čak dvije verzije. Naime, ovdje nije riječ o običnim sitnim čokoladnim jajima, nego o verziji obogaćenoj hrskavim vaflom.

Ferrero čokoladna jaja s kremom od kakaa
Ferrero čokoladna jaja s kremom od kakaa

Ukusna Ferrero blagdanska kolekcija čokoladnih jaja dolazi u dvije varijante – s lješnjakom i kakaom. Obje verzije savršeno će zaokružiti blagdansku priči i oduševiti vaša nepca, ali i vaših voljenih.

Čokolada, hrskavi element i ukusna krema od kakaa ili lješnjaka čine savršenu kombinaciju koju jedva čekamo probati.

Ferrero čokoladna jaja s kremom od lješnjaka

Ferrero novitete, zasad možete pronaći u Njemačkoj, a za pakiranje od 100 grama, morat ćete odvojiti 2,49€. Nadamo se da će ova ukusna božićna kolekcija čokoladnih jaja ubrzo stići i kod nas. Do tada ćemo morati pronaći malo kreativniji način kako da se dočepamo ove zasigurno jako ukusne slastice.