FOTO by Fendi

Ljubimci

Fendi lansirao luksuznu liniju accessoriesa za vašeg kućnog ljubimca!

Antonija Andabak 26. travnja 2021.

Pitamo se koliko bi im trebalo da ostave otisak svojih zubi na dizajnerskim komadima?

Mnogi high street brendovi poput Zara Home lansirali su liniju accessoriesa za pse, a s obzirom na to da smo na domaćoj celebrity sceni znali viđati kućne ljubimce odjevene u kaputiće s potpisom high end brendova, niti potonjima nije strano kreiranje linije za šapice za koje bi mnogi posegnuli duboko, duboko u džep.

“FF” uzorak odnedavno ukrašava accessoriese liniju za pse s Fendi potpisom, luksuznog brenda čije cijene za dizajnerske komade iznosi i nekoliko tisuća kuna, no iako se ljubav ne kupuje novcem, neke će vlasnike pasa uveseljavati što svom čupavom ljubimcu može priuštiti top klasu i njegovu pojavu podići na luksuzni nivo.

Accessoriese linija sastoji se od smeđe putne torbe s velikim ručkama za nošenje životinje manje kilaže, kaputića koji će psa štititi od kiše i mokrog krzna, zatim smeđeg povodca i pseće ogrlice s prepoznatljivim Fendi logom.

Ako se spremate na izlet, a vaš četveronožni ljubimac nije pri volji za dugotrajne šetnje, smjestite ga u dizajnersku torbu i uživajte dok glavica malog “ljenjivca” viri iz ovog skupocjenog accessoriesa.

Kako smo spomenuli, za vrijeme varljivog vremena kada su jutra još uvijek hladna a dani kišoviti, ušminkajte ga u smeđi kaputić izrađen od najlona kako bi eventualne mrlje lakše mogle ukloniti. Vaš će ljubimac biti pravi šminker s Fendi ogrlicom i matching povodcem kada će s voljom protegnuti nogice i obaviti svoje dnevne zadatke.

Cijene su doista paprene, no kako rekosmo, neki vlasnici neće niti trepnuti već će u košaricu smjestiti sva četiri komada i nestrpljivo čekati da svog ljubimca učini modnom atrakcijom.

Iste možete naručiti na službenoj stranici luksuznog talijanskog brenda, a mi se ne možemo ne pitati koliko će nekima trebati da marljivo izgrizu accessories s dizajnerskim potpisom jer je životinjama najviše stalo do pažnje i igre, a ponajmanje do izgleda.