FOTO by Instagram @elladvornik / Bottega Veneta

Moda

Fashionistice poludjele za Bottega Veneta žutom torbicom

Daria Lovrić 08. travnja 2022.

Žuta je apsolutni hit ovog proljeća, a nosi je i naša najpoznatija influencerica

Ako nešto podiže raspoloženje, onda je to definitivno žuta boja. Kao simbol sunčeve svjetlosti, sreće i optimizma idealna je za proljetno vrijeme. Poznati modni brendovi ne prestaju nas iznenađivati svojim modnim komadima – neki pozitivno, neki negativno.

Ella Dvornik – naša poznata modna blogerica, svojim odjevnim kombinacijama rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Ona u svom osebujnom stilu odijevanja često koristi jarke boje i statement komade. Iako ponekad ne možemo zamisliti upariti određene boje i materijale, još jednom nam je dokazala da je moguće. Za oko nam je zapela žuta Botega Veneta torbica, omiljena među trendsetericama diljem svijeta.

Nekima se ova atraktivna torbica neće svidjeti, dok će drugima poslužiti kao inspiracija za vlastite kreativne stajlinge. Budite inovativni i osjećajte se odlično u onom što nosite, bez obzira sviđa li se to drugima.

Želite li se istaknuti i izaći iz comfort zone, a još nemate dovoljno hrabrosti, torbicu jarke boje ili neočekivanog materijala kombinirajte s jednostavnim komadima u neutralnim bojama. Za one odvažne preporučeno da torbicu poput ove uparite s upečatljivim bojama poput zelene, plave i ružičaste.

Cijena ove upečatljive torbice iznosi 1,750 €. U potrazi za upečatljivom torbicom pregledali smo ponudu omiljenih hight street brendova i pronašli nekoliko njih koje su nas privukli atraktivnom bojom ili teksturom.

Cijelu ponudu možete pogledati u našoj galeriji.