FOTO by PR

Njega kože

Fascinantna biljka rabarbara glavni je sastojak mirisnih i njegujućih L’Erbolario proizvoda!

PR 28. listopada 2020.

Čarobna biljka velikih, trokutastih listova s dugim peteljkama...

Iz Kine ju je u Europu donio Marco Polo. Iako je, zapravo, povrće, u narodu je poznata kao voće, a cvijeće joj je zeleno-bijele i roza-crvene boje.Nažalost, većina nas ne zna skoro ništa o rabarbari.

Rabarbara sadrži puno korisnih kiselina (jabučna, niacin, pantotenska, folna), mineralnih tvari (kalcij, magnezij, mangan), polifenola i vitamina (vitamine C i B).

Stimulira metabolizam zbog toga je idealna namirnica za osobe koje žele izgubiti višak kilograma.

Zanimljivo je da se razina polifenola u rabarbari drastično povećava ako ju ispečete, zbog toga se u borbi protiv raka koristi upravo pečena rabarbara. Inače, polifenoli su spojevi koji su poznati po svom djelovanju na stanice raka.

Kako bi razlikovali efikasne kozmetičke formule linije rabarbara, stručnjaci L’Erbolario laboratorija su odlučili obuhvatiti čitavu esencu ove fascinantne biljke, koristeći dva različita postupka obrade.

PARFEM RABARBARA

Za njega i nju, svjež i intrigantan parfem, s citrusnim i osnažujućim uvodnim notama, ostavljajući baršunast i lagano začinjen trag.

GEL ZA TUŠIRANJE RABARBARA

Ekstrakt podanaka rabarbare, njihova destilirana voda i gorka kora naranče izmiješani su u ovom poletnom Gelu za tuširanje, kako bi vašu kožu razmazili vitalizirajućom svježinom.Obnavlja kožu, koja se potom nježno obavija destilatom vanilije.

RABARBARA KREMA ZA TIJELO

Nakon kupanja ili tuširanja, i u svakom trenutku kada vaše tijelo traži dodatnu njegu, ova fluidna i lagana krema hrani, omekšava i tonificira, zahvaljujući dragocjenim aktivnim sastojcima rabarbare, gorke naranče i vanilije, pomiješanih s bogatim uljima i maslacima biljnog porijekla.

Mirisni trag rabarbare, postojan i blag, pratit će vas tijekom čitavog dana svojom dinamičnom svježinom.

RABARBARA OSVJEŽAVAJUĆI LOSION U SPREJU

Savršen i za žene i za muškarce, osigurava osjećaj svježine tijekom čitavog dana.

Ekstrakt podanaka rabarbare, trietilcitrata iz biotehnologije i fitokompleksa iz kokosa, preslice i kadulje predstavljaju tri dragocjena aktivna sastojka sadržana u ovoj učinkovitoj formuli s dezodorirajućim i osvježavajućim djelovanjem.

MIRISNI SAPUN

Sapun je blagog i svježeg mirisa, za ruke i tijelo. Baza sadrži pastu izrađenu na biljnoj bazi, iz ulja kokosa, suncokreta i sjemenke uljane repice, s dodatkom ekstrakta podanaka rabarbare i kore gorke naranče, koji djeluju tonificirajuće sa svojim hranjivim svojstvima i s dodatkom ulja slatke naranče i sjemenke šljive.

Svakom uporabom koža se nježno čisti i njeguje. Ona je tako jednostavna, a tako veličanstvena biljka.

Prigrlite sve bogatstvo rabarbare i uživajte u L’Erbolario proizvodima!

L’ERBOLARIO VODIČ DO SAVRŠENE PREPLANULOSTI

Brand L’Erbolario potječe od drevnog pojma ‘erborare’, koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L’Erbolario.

Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima. U više od 40 godina poslovanja, L’Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera.

L’Erbolario je prisutan u 42 zemlje i na 5500 prodajnih mjesta od čega je u Hrvatskoj već 25 godina u ekskluzivnom zastupstvu i distribuciji Medike, brand dostupan u više od 700 ljekarni.