FOTO by Farfetch

Moda

Farfetch wedge sandale – peachy poslastica za poželjeti

Mia Vodopija 07. svibnja 2021.

Vrijeme je za nove wedge sandale!

Iako je malo teško razmišljati o ljetu i toplim danima kad je vani tmurno i kišovito, no i ljeto će jednom doći! U međuvremenu se možemo za njega pripremati, vježbanjem i pravilnom prehranom za plažu, te novim komadima odjeće za stylish ljeto. Ovog puta, na redu su modne pripreme i ljetni trendovi – one sandale koje ne izlaze iz mode su wedgesice.

Jedan od vrhunaca nove sezone je prilika da iskopate neke od svojih omiljenih komada koji mjesecima nisu prikladni za vremenske prilike ili da se razmazite novom kupnjom kako biste proslavili promjenu vremena.

Dakle, kada se temperature počinju zagrijavati, kada imamo više sunca i napokon možemo opet ići po kafićima i restoranima – vrijeme je da zamijenite kolekciju cipela, a ako tražite nove wedge sandale, ne tražite dalje.

Upravo zato vam danas donosimo wedge sandale s kultne web trgovine Farfetch. Sandale su prekrasne ljetne boje breskve, koje će vam dobro pasati uz svaki ljetni outfit. Iako ih možete nositi s trapericama i opuštenom majicom za casual look, mi ih preferiramo nositi uz lepršave i romantične ljetne haljine i šarene suknje. Peachy boja sandala neće odudarati od ostalih boja vašeg outfita, stoga možete ih nositi bez straha.

Wedge sandale s potpisom Sergija Rossija su otvorenog tipa, imaju detalje na kopči i remen za gležanj. Napravljene su od stopostotne prave kože, što znači da će vam trajati iz sezone u sezonu.

Možete ih nabaviti na sljedećem linku.