Promo

Fantastični nastupi stand-up komičara Vlatka Štampara oduševili publiku 2 dana zaredom

PR 25. ožujka 2019.

“Moj posao i misija je da zabavim ljude. Da na 2 sata zaborave na svoje probleme. Imaju drugih 22 sata za razmišljati o tome”

Najnovije fore komičara Vlatka Štampara dva dana su oduševljavale publiku zagrebačke Tvornice kulture. Zagrebačke premijerne izvedbe novog showa “Bolja polovica” do zadnjeg mjesta popunile su dvoranu.

Kako to bude za Vlatkove nastupe u Zagrebu, kao i u cijeloj Hrvatskoj, i ovog puta ulaznice su mogli kupiti samo oni najbrži, jer Vlatkovi nastupi rasprodaju se tjednima prije nastupa.

Kakav je to odnos dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami, a kakvi smo pred drugima – samo su neka od pitanja na koje je Vlatko Štampar odgovorio u svom stilu. Uz oponašanje zvukova i mijenjanje boje glasa, gestikulaciju i mimiku svaka fora ovog dvometraša završila je salvama smijeha i glasnim pljeskom.

Uz to publika mogla čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. A napokon se saznalo zašto je tako prokleto teško ne buljiti u nudista.

Za brojne ljubitelje Vlatkovog humora više od dva sata nastupa prošlo je prebrzo, jer fora za forom, smijeh za smijehom i vrijeme prođe da ni ne stigneš udahnuti od smijeha. Zato su mnogi po izlasku iz dvorane, komentirali – “Kad ćemo opet? Gdje je Štampar iduće?”.

Kako Vlatko kaže: “Moj posao i misija je da zabavim ljude. Da na 2 sata zaborave na svoje probleme. Imaju drugih 22 sata za razmišljati o tome”. U tome je zasigurno i uspio ovim nastupima, jer – kako kaže publika – sredinu radnog tjedna odvalili smo uz smijeh, a zatim dane do vikenda kratili prepričavanjem fora.

Žestoke i necenzurirane fore mogu se čuti i u ostalim njegovim stand-up showovima “Štamparska greška”, “Bratec je trd” i “Odraslost” s kojima je pokorio ne samo Hrvatsku nego i regiju. Vlatku ne preostaje ništa drugo nego na oduševljenje fanova nastaviti smišljati autorske fore i dalje postojano i neumjereno nasmijavati ljude.