FOTO by airbnb.com

Zabava

Fanovi starog Disney hita – sada možete odsjesti u kući Winnie The Pooh

Mia Vodopija 17. rujna 2021.

‘Bearbnb ’je jedinstveno iskustvo koje obožavateljima oživljava Poohov šarm

Zlatni simpatični medvjedić koji obožava med, Winnie the Pooh, zarobio je sa svojom šarenom ekipom naša srca dok smo bili mali, a sada njegovi obožavatelji mogu odsjesti u replici njegove kuće!

Rustikalna kućica na drvetu napravljena je posebno za proslavu 95. godišnjice voljenog Disneyjevog lika.

Posljednjih godina Airbnb je stekao reputaciju iznajmljujući razna mjesta – od luksuznih vila do kuća na drvetu s temom Harryja Pottera. Kuća Winniea Pooha – poznata i kao ‘Bearbnb’, najnoviji je dodatak.

Malena kućica na drvetu sadrži kuhinjske police s Poohovim posudama za med, posebno dizajnirane tapete, kultni natpis “Mr Sanders” iznad vrata i mnoštvo drugih neobičnih proizvoda po uzoru na E.H. Shepardove izvorne ilustracije.

‘Bearbnb ’je jedinstveno iskustvo koje obožavateljima oživljava Poohov šarm, istovremeno poštujući izvorne avanture koje su drage mnogim ljudima već 95 godina.

‘Bearbnb’ se nalazi u šumi Ashdown u istočnom Sussexu, upravo onoj šumi po kojoj je Šuma od sto hektara nadahnula izvorni dječji klasik.

Opisujući preslatki novi najam, iz Airbnb-a kažu:

“Uz šarmantne reference na izvorne priče o Poohu, kuća je potpuno opremljena kako bi gosti uživali u opuštajućem obiteljskom boravku, uključujući bračni krevet u prizemlju i međukatni prostor s dva udobna kreveta. Dnevni prostor potpuno je opremljen udobnim namještajem za sjedenje i blagovaonicom”.

Poohova kuća dostupna je samo za dvije rezervacije i, nažalost, neće biti u stalnoj Airbnb ponudi.

Cijena noćenja za najviše četiri osobe iznosi 95 funti, što uključuje obilazak s vodičem kroz izvornu Šumu sto hektara, sviranje na kultnom Mostu Poohsticks i uživanje u lokalnoj kuhinji inspiriranoj Poohovom prehranom.

Poohovo prebivalište bit će opskrbljeno i wellness proizvodima, uključujući prostirke za jogu i časopise kako bi prigrlili Poohov sporiji tempo života.

Ne znamo za vas, ali kao fanovi legendarnog medvjedića, mi bismo rado tamo proveli koji dan!