FOTO by TikTok @viprawr / IMDb

Zabava

Fanovi serije Squid Game rekreirali ubojite igre

admin 30. rujna 2021.

Probajte napraviti i izrezati oblik iz kalupa, a da vam pritom ne pukne...

Serija Squid game stekla je u kratkom vremenu toliku popularnost da već imaju svoju vojsku sljedbenika i fanova. Južnokorejska serija osvojila je svojom neobičnom radnjom i dozom brutalnosti koji je podigla na sasvim novi level.

Dječje igre postaju igre smrti i koliko god jednostavno izgledale, ako niste skoncentrirani, umrijet ćete. Gledajući seriju sigurno smo na trenutak pomislili kako igre nisu nešto posebno komplicirane, ali spoznaja da vas jedan krivi korak vodi u smrt, pretvara jednostavnu igru u nemoguću misiju.

Gigantska lutka i igra “Zeleno svijetlo crveno svijetlo” ledi krv u žilama, a rezbarenje oblika iz kalupa u kratkom vremenu podiže otkucaje srca na bezbroj.

Napete igre bile su toliko primamljive najzagriženijim fanovima da su isti u vrlo kratkom vremenu pokrenuli TikTok trend igranja igri iz serije.

Prvi video koji smo pronašli je igra “Zeleno svjetlo, crveno svjetlo” u kojem se koristila jednako velika i jeziva lutka. Samo gledanje videa stvara nemir u tijelu, a bezbroj komentara prestravljenih gledatelja samo su dokaz koliko je igra jeziva.

@viprawr

RED LIGHT, GREEN LIGHT! ‼️‼️‼️ ##squidgame ##fyp ##foryou

♬ Squid Game – Green Light Red Light – Yovinca Prafika

Drugi video koji smo pronašli je tutorijal na kojem možete vidjeti kako se izrađuje rekvizit koji je korišten u seriji. Radi se o kalupu gdje je cilj izrezbariti oblik bez da on pukne.

Probajte ne koristiti taktiku Seong Gi-hun i lizanje kalupa te probajte tehnikom laganog rezbarenja iznjedriti traženi oblik. Pokušajte zamisliti da imate ultra kratko vremena i da se oko vas šeću maskirani ubojice s dugim cijevima.

@bayashi.tiktok

Reply to @maboda8 ##squidgame

♬ Squid Game – Green Light Red Light – Yovinca Prafika

Prva sezona serija podigla je neviđenu prašinu i ne čudi da ju etiketiraju kao jednu od najboljih Netflix serija do sada.

Nadamo se da će i druga sezona, koja je najavljena za iduću godinu, biti jednako mračna, a do tada vam želimo uspješno šuljanje pored gigantske lutke i mirnu ruku prilikom rezbarenja kalupa.