FOTO by etsy.com

Dekor

Fanovi dekora još nisu vidjeli ovakve jastuke!

Mia Vodopija 16. kolovoza 2021.

Postoji li nešto ugodnije od drijemanja na kauču uz mekane jastuke?

Neovisno o tome koliko volite svoj posao, sigurni smo da na njemu sanjarite o ljenčarenju na kauču, na koji ćete se izvaliti nakon dugačkog radnog dana.

Svi znamo što je beskrajno ugodno… udobni kauč i veliki broj jastuka na njemu. Vjerujemo da se protiv ovog mekanog i udobnog scenarija nitko neće buniti.

Dodajte ukrasne jastuke u bilo koju sobu koja treba dodatnu dozu stila i divite se sobi koja, uz krajnje minimalan napor, poprimi novi i moderniji izgled.

Kod odabira ukrasnog jastuka, uvijek gledamo na to da estetski odgovara našem prostoru i odabranoj sobi u koju smo ga stavili.

Naravno da je ‘materijal’ ukrasnog jastuka bitan, ali više nam je stalo do toga je li nam se zaista sviđa i paše li uz kauč ili krevet i posteljinu koju smo nedavno kupili.

Dekorativni jastuci obično se postavljaju na sofe ili kauče, ali se često koriste i na krevetima. Ti ukrasni jastuci imaju i estetsku i funkcionalnu svrhu.

Oni se obično koriste za dodavanje onog zabavnog detalja u boji, u sobi. Također se mogu koristiti za pružanje ležernijeg osjećaja izgledajući kao da su bačeni na komad namještaja.

Iz funkcionalne perspektive, dekorativni jastuci mogu pružiti potporu leđima, vratu i glavi.

Imati pri ruci asortiman jastuka najlakši je način da bilo koji prostor trenutno osvježite. O vama ovisi koliko često ćete ih mijenjati – hoćete li ih mijenjati svakih par mjeseci, tjedana ili pak dana!

Ovi dekorativni jastuci u neobičnim velikih oblicima neće proći nezamijećeno. Jedinstveni, dizajnirani i ručno izrađeni, oni izgledaju kao izuzetan rekvizit za filmove, fotografiranja, djevojačke zabave, vjenčanja itd.

Ako i vi želite svoj primjerak kompleta od 3 jastuka, možete ih naručiti putem ovog LINKA.

U slučaju da vam je za oko zapeo jastuk koji izgleda kao klupko vune, možete ga kupiti OVDJE.

Set od tri manja jastuka koja liče na klupko vune, checkirajte OVDJE.