Fancy Cake – slastičarna s najslađim tortama u gradu!

Viktoria Mikulić 13. studenoga 2017.

Kakvu god proslavu planirali, ovdje ćete pronaći slastice iz bajke!

Fancy Cake slastičarna – Fancy Cake, prekrasna slastičarnica čiji su vlasnici bračni par Ana i Davor Marcelić, nalazi se na dvije lokacije u Zagrebu, u poznatim kvartovima Lanište i Kruge.

Već pri samom ulasku, oduševit će vas floralni print te pastelne boje ambijenta. Tu je uvijek i ljubazno osoblje koje će vas dočekati sa smiješkom te ono najvažnije, ukusni kolači i torte za koje ćete odmah poželjeti potražiti recept.

Ova slastičarna izuzetno je poznata upravo po specifičnoj izradi personaliziranih torti za van, tako da koji god oblik zamislili, vrlo je vjerojatno da ćete isti dobiti u obliku slatkih delicija.

U posljednje vrijeme posebno su interesantne jednorog torte koje su zaludile pripadnice ljepšeg spola,a ovdje možete vidjeti dvije savršeno odrađene od vrhunskog tima Fancy Cake slastičarne.

Fancy Cake slastičarna

Unutar ove slastičarne možete pronaći i prefine kolače poput cheesecake, oreo i ferrero torte, nezaobilazne macarone te još neke koji su ukusom i kvalitetom nenadmašni. Cijene svih delicija skroz su prihvatljive jer iz ove slastičarne zasigurno nećete izaći gladni. Fancy Cake slastičarna

Fancy Cake slastičarna

Naš prijedlog za sve sladokusce je upravo Fancy Cake – idealno mjesto poslije užurbanog dana čija će vam doza šećera izmamiti osmijeh na licu. Za više informacija o personaliziranim tortama, lokaciji i ambijentu, posjetite njihovu Facebook stranicu i Instagram profil.

Fancy Cake slastičarna

Fancy Cake Kruge ( 09-19h)

Pile 11, tel 6110519
proizvodnja i prodaja za van

Fancy Cake caffe bar (09-21h )

Lanište 13 d, tel 6140144

fancycakehr@gmail.com