FOTO by Instagram @womensecretofficial / @intimissimiofficial / @liscalingerie

Moda

Famozno crveno donje rublje probudit će zavodnicu u vama! Zašto ga toliko obožavamo?

Daria Lovrić 29. rujna 2022.

Iako ga nosimo tijekom cijele godine, u hladnijim mjesecima naš je glavni adut! Pronašli smo najljepše crvene kombinacije iz aktualne ponude...

Svaka žena koja drži do sebe, veliku pažnju obraća na donje rublje. Iako ga nosimo ispod odjeće i većinom ga nitko ne vidi, osim najdraže nam osobe, ima nešto posebno u odabiru i nošenju očaravajućeg donjeg rublja.

Čipka i svila, vatrene crvene nijanse i zanimljiv dizajn itekako utječu na raspoloženje i samouvjerenost. Koji god outfit izabrali za određenu priliku, čak i ako se radi o klasičnim i pomalo „običnim“ odjevnim komadima, atraktivno donje rublje dat će vam moć i nevjerojatan osjećaj samopouzdanja.

Jesen je rezervirana za crveno donje rublje!

U hladnijim mjesecima nekako češće posežemo za atraktivnim crvenim donjim rubljem. Možda nam je to uvertira u blagdansko raspoloženje, možda jer nam je u hladnim i tmurnim danima potrebno malo veselja i samopouzdanja, a možda jer više vremena provodimo unutar vlastita četiri zida s voljenom osobom.

Tezenis grudnjak – 14,99 € / gaćice – 5,99 €

U svakom slučaju, bacili smo se u potragu za novim kompletićima koji će začiniti naše jesenske dane i pretražili web trgovine poznatih brendova Tezenis, Women’secret, Lisca i Intimissimi. Unutar novih kolekcija pronašli smo božanstvene primjerke gaćica i grudnjaka koji će vas u sekundi transformirati u pravu zavodnicu.

 Intimissimi donje rublje
Intimissimi

Naše favorite pogledajte niže u galeriji i začinite svoju ladicu s novim donjim rubljem!